GTB nieuws 13 juni 2023

Jun.13, 2023
GTB 937 2/2.

VERVOLG 2/2
UIT DE ANNALEN VAN B.F. WEKENLIJKSE BERICHTEN 12-06-23

Niet bevestigde berichten geven aan dat het gebouw van de UN in New York leeg en afgesloten is. Een onderzoek naar de waarheid van deze melding loopt nog…..

De Ceo van Meta/Facebook wordt of is nu gearresteerd, daar Meta op grootse wijze censuur heeft gepleegd op facebook Evenals de CEO van Google, die ook gearresteerd is geworden ( GTB werd van facebook en twitter afgegooid na 24000 volgers.)

Tevens is de top van De WHO onder vuur, daar gebleken is dat zij meegewerkt hebben en toestemming hebben gegeven om miljoenen Keniaanse vrouwen , door middel van Tetanus injecties, onvruchtbaar te maken.

Zij bijten allemaal in het zand, deze moordenaars en criminelen. Veel CEO’s duiken nu onder..
Ook Soros is al een tijd onvindbaar, zijn zoon heeft de draad opgenomen, maar vandaag is bekend geworden dat Soros overleden is. Althans zijn kloon, want hijzelf was al lang niet meer in de running.

Trudeau/Castro boy met zijn knecht Freeland, is gesignaleerd in de Ukraine, waar hij niet is uitgenodigd geworden. Het is echter begrijpelijk want een militair tribunaal in Quebec, Canada heeft hem vorige week veroordeeld voor corruptie.

De branden die, op de satelliet zijn te zien in Canada zijn allemaal tegelijkertijd begonnen. Men vreest dat er energie wapens zijn ingezet door de cabal. Maar de Indian tribes over heel Canada hebben massaal regendansen op het zelfde moment uitgevoerd.

Daar horen de massale voetstampen bij. Volgens experts veroorzaken die ruimte trillingen, waardoor de regen ( het vocht in de atmosfeer) consolideert.

Massale regen buien in Canada hebben dus het grootste gedeelte van deze branden geblust. ( Dit is een fact !!!!!!)
Ook is er massaal sabotage gepleegd bij het blussen van deze branden. O.a, door kapot gesneden brandslangen……
( op een van mijn reizen door het hoge Canada – Chibougamou, Chicotimi-Heb ik mij verbaasd over de grote aantallen indianen stammen in dat gebied.).
De juridische gevechten gaan door in de USA, het zijn de laatste zetten….do not worry, be happy…..EINDELIJK….!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.