Verandering in de wereld

 

Vele mensen hebben totaal niet in de gaten dat we in de eindtijd leven en de wereld voorgoed zal gaan veranderen en dat heel snel Jezus terug komt op aarde..  We leven echt in de laatste dagen..

En wij proberen de mensen allemaal te behoeden wat gaat komen en verklaren ons nog steeds voor gek en dat blijft pijnlijk..

De mensheid vindt het allemaal nog steeds normaal hoe we leven en verplicht moeten werken en belasting ect betalen..  Ieder mens is vrij geboren, vrij om te leven en niet verplicht om geld te verdienen om alles maar te kunnen betalen..

tot je 67ste moeten werken en wat ze steeds meer omhoog gooien met dat we steeds langer door moeten werken.. Het is jou leven en niet die van hun.. Jij bepaalt wat jij wilt doen in JOU leven, en dat gaat hun niks aan!!

Het gaat hun ook niks aan wat jij met je geld doet, waar jij zelf voor gewerkt hebt.. dat is jou geld en niet van de belasting (crowdfunding van de belasting is dat)

Stop met belasting betalen, het is je eigen geld! Hou dat geld in je zak!! is van jou niet van de criminele kabinet!!

Verandering op komst

De meeste mensen hebben geen flauw idee meer hoe creëren voelt. Je vergat het toen je een kind was. Het werd uit je geslagen toen je leerde om gewoon te herhalen, te herhalen, te herhalen wat je om je heen zag. Wat jullie werd verteld was mogelijk en acceptabel.

Het creëren van middelen om iets nieuws voor te stellen. Iets wat nog niet bestaat. Wat je nergens anders zag of leren van iemand anders. Iets dat uit jou geboren is. Jouw unieke perspectief, energie en signatuur.

Het is tijd om te onthouden wat we zijn en wat we kunnen..

Spiritueel

Iedereen is uniek, waarvan vele mensen spirituele gaven hebben.. Vele weten hun gaven die ze hebben en helaas zijn er ook vele mensen die hun gaven nog niet ontdekt hebben of door omstandigheden in jeugd zijn verwijderd door spreuken die op hun jeugd zijn uitgevoerd, en ja ook als door spreuken je gaven zijn verwijderd, kunnen die gelukkig ook weer geactiveerd worden.

Zo heb ik mijzelf ook helemaal terug gevonden en weet ik wie ik ben, en wat ik kan.. Hoe fijn is het als je je zelf leert kennen met wie je echt ben..

Mijn eigen familie heeft alles geprobeerd om mij niet te laten ontwaken met wie ik daadwerkelijk ben en ben zo blij dat ik toch hier achter ben gekomen en weet ik dat ik straks zo iets moois mag doen voor de mensheid!! En ik ben daar ook helemaal klaar voor.. Ik ben niet meer stil met wat mij is aangedaan!! Ik laat de mensheid zien wie ik ben!!!

ontwaking

Ik kan er niet bij dat je eigen gezin, je zoiets aan kan doen, zodat je jezelf nooit kan ontdekken met wie je bent, het is toch super als iemand zo is en wat die straks voor de wereld kan gaan doen.. en dan mijn hele leven alles laten onderdrukken.. en met spreuken het stop zetten..

Wetende dat dit bij heel veel mensen is gebeurd dat ze alles eraan hebben gedaan dat de persoon nooit zou ontwaken.. Gelukkig worden nu vele ontwaakt met wie ze zijn.. en kunnen we straks met zijn alle de wereld weer genezen met wat er op aarde gaande is!!

Lichaam

Ook mijn lichaam veranderd mee, door de spreuken die gestopt zijn en met dat de wereld aan het veranderd is, is mijn lichaam ook aan het veranderen en voel ik mij een heel ander mens worden en ben ik ook vele kilo’s afgevallen en met de week heb ik het idee dat er wel weer een kilo weer af gaat, en dat komt doordat ik weet wie ik ben en dat ik straks de mensheid ga helpen met de verschuiving wat gaat komen en dat is mooi als je daarmee de mensheid kan gaan helpen..

Het is toch super als je de mensheid straks kan gaan helpen en nadenkend dat ze je dit wilde af pakken . Gelukkig heb ik mijn call ontdekt en ben ik al een hele tijd bezig spiritueel om vele mensen te helpen.

Natuur

Zo ben ik nu ook veel in de natuur te vinden en paar dagen geleden op de terug weg uit de natuur en liep de buurman van flat naast mij met zijn vrouw ook daar en die buurman toen ik voorbij liep, keek hij letterlijk de andere kant op toen hij mij passeerde..  letterlijk de andere kant op naar de lucht, dit zag er zo gek uit.. Zijn vrouw keek mij aan en ik zei gewoon gedag, wat ik altijd doe als ik in de natuur loop en iemand passeert.. Ik weet dat vele mensen die in het duister leven het licht zien om mij heen en dan geconfronteerd worden met het duister waar hun mee te maken hebben en eigenlijk dus hulp nodig hebben van mensen die het licht in hun dragen..  Daarom is het voor mensen die het licht dragen de mensheid te gaan helpen..

Ik ben daarom hier ook op aarde gekomen om in deze tijd de wereld het licht te laten zien..

Als we de wereld hebben genezen en iedereen het licht gezien hebben, dan is ons tijd hier op aarde over en keren we eer terug naar huis waar wij lichtwerkers vandaan komen..

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.