GTB nieuws 14 juni 2023

Jun. 14, 2023
GTB 938.

INE MINI MUTTE, HET WACHTEN IS OP DE ARRESTATIE VAN KAAG EN RUTTE….

DAT IS O.A. OOK DE INZET VAN DE TRUMP AFFAIRE…..!!!
De indictment van Trump is naar mijn bescheiden Analyse de laatste juridisch in elkaar gezette truc van de White Hats.

Dat was de geconstrueerde inval van Maro Lago, Florida tot aan deze indictment van Trump. De Khazarian Maffia kan dit proces niet stoppen. Voor het eerst in de geschiedenis van de USA een president voor het gerecht. Daarmede wordt een zeer heilige koe bij de horens gevat.

Wat er ook gepubliceerd werd op het internet over de Biden crime family, er werd door de juridische autoriteiten niet op gereageerd. Alleen al de series blootleggingen van de bloedhond Rudy Giuliani, de waakhond van Trump, waren genoeg om de hele BIDEN family aan de galg te brengen, maar daar blijf je vanaf. Als je dat niet doet, dan verdwijn je, of krijgt een ongeluk, of een toevallige roofmoord.

Dat zijn de Untouchables.. dat is dus ook de reden dat sommige Untouchables in Cuba voor een militair tribunaal in aller stilte hun weg vonden.

Er werden klonen en dubbelgangers ingezet om deze gang van zaken te maskeren.
VANDAAR, DAT DE WHITE HATS HET HEBBEN OVER EEN FILM MET POPCORN. dat is echter symbolisch bedoeld om deze giganten strijd achter de schermen te minimaliseren.

Nu met Trump heeft men minutieus het pad naar de indictment van presidenten gecreĆ«erd, op grond van niet wettelijke overtredingen, die nu bewezen moeten gaan worden. Vergeet niet, dat Maro Lago van alle kanten is gefilmd, want men wist dat ze zouden komen….

Zij, de Khazarian Maffia / de Biden club wilden dat niet, maar de molens van justitie, hoe oud, corrupt en verrot dan ook, malen langzaam. Men moest het juridische pad aflopen. En daar zijn wij dan.

Met een stom indictment wat niets voorstelt, maar een geweldig geschapen precedent.

DE WEG LIGT NU OPEN OM ALLE VOORGAANDE PRESIDENTEN IN DE KRAAG TE GRIJPEN EN TE VEROORDELEN, IN BINNEN EN BUITENLAND.
HET VERRADERLIJKE TROELIJKE KAAG EN LULLETJE RUTTE
KUNNEN HUN BEURT AFWACHTEN, MET OF ZONDER GEHEUGEN.

De White Hats hebben hun streken een tiental jaren zorgvuldig geregistreerd, tot en met de geheime ontmoetingen met het WEF panel….
Alles wat daar gezegd is, is gemonitord en opgenomen met uitstekende Audio…..dus Ine, mine, mutte,…dag Kaag en dag Rutte tot ziens in de beerput

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.