GTB nieuws 17 juni 2023

Jun. 17, 2023
GTB 940.

DE KLEINZOON VAN SOROS DOOR EEN SPECIAL MILITAIR COMMANDO GEARRESTEERD.

Ja dat zijn zo van die stille berichten. Ook weten wij nu dat het U.N. gebouw in new York op slot is. Dat is ook weer zo’n “klein” berichtje. Realiseert U zich dat die hele UN een selectie van Rockenfellor was. Dus geen door het volk gekozen landen afgevaardigden, wat men de mensen voor de neus hield.

Dan is het makkelijk dichtdoen. De insiders houden hun mond en de outsiders vinden het maar een raar gebeuren. Temeer daar geen enkele krant, tv, of persagentschap er melding van maakt.

Welnu dat stinkt toch geweldig….. weer een bewijs van onechtheid, waar regeringen doen alsof het echt is.
Kijk eens achterom bij ons.

Wat heeft onze regering gedaan om de Burgers te beschermen tegen deze poging tot moord op de bevolking door ondeugdelijk covid injectie materiaal. Kijk eens hoe zij zich uitgesloofd hebben om U zover te krijgen. En kijk eens rustig hoe zij zich draaien om het allemaal achteraf echt te doen lijken, die corona leugen, terwijl de reeds aangekondigde oversterfte zeer duidelijk op de voorgrond komt nu. Maar daar doen wij dan geen onderzoek na, dat is te moeilijk…

Dit proces in volledige samenspel met alle buurlanden….
Dat stinkt toch geweldig, allemaal….en wat doen de oppositie partijen, zij schreeuwen zachtjes maar verder steunen zij de onzin….

De stikstof, een wetenschappelijke lacher van de bovenste plank.
Het sluiten van ziekenhuizen, door heel Europa tegelijkertijd.

Het in elkaar storten van vervoer. Treinen, vliegtuigen, auto’s, en overal tegelijkertijd in alle landen. Het klimaat geschreeuw, het meest idiotisme geschreeuw van aller tijden, door een stel fanatieke onwetende… die al op scholen systematisch geleerd worden om alles af te breken wat er is.

Dan die onzinnige oorlog waar wij, eigenlijk allemaal niets mee te maken hebben ( behalve het zelf in het geniep en het stiekem aansturen , in stand houden van deze smeerlapperij en verdien model…..)
En waar blijft onze oppositie, de vuist van de oppositie,

Het wordt toch langzaam een onnatuurlijk gebeuren….en…dat is het eigenlijk al. Analiseer nu eens waarom ze de flower van de boerenwetenschap in elkaar aan het trimmen zijn. Waanzin….

En wij het volk, wij kijken met open mond toe naar het toneelspel van een corrupt omgekocht stelletje misdadigers….
Die, zolang niemand iets zegt, gewoon doorgaan……totdat zij gearresteerd worden…..,want dit kan niet zo doorgaan…

WIJ ZIJN TOCH NIET MESJOGGE…..WIJ LATEN ONS TOCH NIET AFMAKEN EN BEHANDELEN ALS EEN KLEUTER KLAS….
WAAR JE NOG TWEE VINGERS OP MOET STEKEN…….
DAT MOET EEN VINGER WORDEN, U WEET WEL WELKE VINGER…….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.