GTB nieuws 18 juni 2023

Jun 18, 2023
GTB 941.

HOLLYWOOD OP ZIJN KONT. VELEN REEDS GEEXECUTEERD.

ja, U denkt, ik zie hen allemaal nog lopen en zingen. Welnu, dat kan zijn. Velen hebben klones laten maken en dubbelgangers gezocht. Toch zijn er heel wat echten opgepakt.

Daar zij allen Adrenochrome kochten en dronken, 2000 dollar voor een klein flesje.
Ook zij wisten en weten dat het afgetapt bloed van jonge gemartelde kinderen is.
En dan ben je medeschuldig, aan moord met voorbedachte rade. Ook deed je dus mee met satanische rituelen, Je denkt dan bij die club te horen totdat de galg je verlost.

Geen mededogen bij de militaire tribunalen. Rosemarie Bar, wist precies wie wat gebruikte en wie niet. Als Cher er met 70 jaar net zo uit ziet als met 24 jaar en je kunt niet zien wie de oudste is. Dan weet je dat er iets vreselijk fout zit.
IJsjes van 50 of 80 dollar met Adrenochrome, mensen , ik ga er niet verder op in, want het is te smerig om er over te schrijven.

Het zal later allemaal uit de doeken gedaan worden, vermits U het aankan. U hoeft niet alle smerigheid van de wereld te weten, Het is uw wereld niet.!!!

Vele filmsterren bezochten het Epstein eiland, wat hun proces als pedofiel ook niet geholpen heeft.
Ook prominente regeringsleiders zijn op die manier heengegaan….en ook daar werd het gewone volk zoals wij, mee belazerd. Het is de stille oorlog, de geheime oorlog….. uitgevochten met aardbevingen, landverschuivingen, overstromingen, dam breuken, branden in voedselfabrieken en energie centrales….affakkelen van uitgestrekte natuur gebieden. Het opblazen van tunnels en reptielen…..

En wij maar zingen….steeds harder, maar daar gaan die viezerikken niet van weg, vandaar die geheime opruimacties. Ook dat is niet zonder gevaar. Mar-a-Lago is versterkt geworden met meer dan 500 special forces. Als Trump dinsdag verschijnt voor het gerecht ( hij is nog niet gearresteerd), dan heb je grote kans dat het een dubbelganger is, vanwege moordaanslagen die diezelfde dag zeker gepland zijn geworden.

Een van de hoofdgetuigen vanuit de FBI ( een pro Trump agent) is twee dagen geleden vermoord geworden.
Maar het geheel is een fars, het is een spel, waarvan de uitkomst vast ligt……de wereld wordt wakker…..

GTB.

EPSTEIN CLIENT LIST – THEIR SYMBOLISM IS THEIR DOWNFALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.