GTB nieuws 20 juni 2023

 

Jun.20, 2023
GTB 942.

UIT DE ANNALEN VAN B.F. WEKENLIJKSE BERICHTEN.( 19/06/23)

Blinken, de minister van buitenlandse zaken van het Biden regime ging naar China, om in opdracht van Rockenfeller, hen de POLITIEKE macht te verkopen over het politieke gebeuren in de States. Dat politieke gebeuren wordt bepaald door de CAA, een rockenfellor company, die reeds grotendeels in handen is van de Chinezen.

Dus hij haalde bakzeil. Dat is ook te zien aan de foto’s daar hij naast de vlag van China zit en achter hem geen Amerikaanse vlag werd gezet. Dit is ook in verband met het feit dat het een dubbelganger van Blinken was en niet de echte Blinken.

De CCP laat zich niet meer misleiden. In tegenstelling van de berichten laten zij qua financiën nog steeds de Biden troep financieel doorgaan.

De CAA is in feite de Creative Art Agency, die de politieke lijnen bespeeld in de USA. Zij regelen wat Biden mag of moet zeggen en doen en wijzen allerlei spelers aan .
Zoals bijvoorbeeld Acacia Cortes, die, voordat zij de zware politieke rol in het congres ging spelen, kelnerin in een restaurant was. En door de CAA nu gebruikt wordt…

Dus alles is comedie., voor de gek houderij.
Trump wordt nu door de MSM volledig geboycot. Tevens volledig gesensureerd. Ook de PM van de provincie Alberta, Canada, ( 4,6 miljoen inwoners ) wordt nu ook volledig gecensureerd.

Het is gebleken bij een volks onderzoek, dat 81% van de bevolking van Alberta een regiem change wenst.
ook Benjamin Fulford en GTB zelf ook, zijn van twitter, YouTube en facebook afgegooid en volledig geblokt.

Maar het schijnt toch dat de White Hats de regie van Biden in handen hebben. Zij laten Biden in publiek naar de borsten grijpen van een vrouw die hem begroet. Ook willen zij hem zijn jas en hemd uitlaten trekken, maar dat valt nog achter coulissen te bezien….

Een Japanse Generaal heeft laten doorschemeren dat de White Hats de militairen de straat op hebben gestuurd in 27 provincies./staten. ; New York, Philadelphia, Idaho, Colorado, Kentucky, Washington, Pennsylvania, Michigan, Florida en vele andere Staten. De filmpjes hiervan en bewijzen rollen binnen.

Informanten hebben het nu over de eerste tien dagen van juli, waarin de regiem change plaats gaat vinden.
Maar wij moeten dat afwachten….. you never know…Het blijft spannend……..Er zijn nog een aantal wachtenden voor U…..!!!!,

MAAR WIJ KOMEN WEL AAN DE BEURT.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.