Ik voel me als herboren

Elke dag meer voel ik mij steeds meer herboren, vanwege ik nu weet wie ik daadwerkelijk ben.. Zo ook voel ik mij steeds gelukkiger worden en voel ik mij ook gezond, alleen last van mijn schouderblad, maar dat kan de pret niet bederven..  Ook dat komt weer goed..

Ik doe al hele lange periode veel werk (innerwerk spiritueel) en ben nu ook bezig met een mentale/fysieke verschuiving en ook mijn lichaam reageert daarop en nog steeds met de week voel ik nog kilo’s verdwijnen..  en voor mij een heel goed gevoel geeft dat.. Eindelijk begin ik mijn lichaam meer te accepteren..  Ik was altijd zo onzeker over mijn lichaam en dat begint nu eindelijk weg te gaan..

Vele mensen zien mij ook veel veranderen, zo kreeg ik paar dagen terug een appje dat diegene mij niet meer herkend met hoe ik eruit zie.. Ik geef dan ook aan dat er wel wat kilo’s af zijn en waar ik ook echt trots op ben..

licht

Mensen beginnen ook aan mij te zien dat ik ook aan het veranderen ben en op een positieve manier en ook vele mensen die ik niet ken ook een licht om mij heen zien en mij aanstaren..  en dat zijn vaak mensen die hulp nodig hebben, die vaak nog in het duister leven en ik ben al tijd uit de matrix gestapt  en wordt ook goddelijk geleid door boven, daarom zien mensen die gloed om mij heen.. en wil het licht ook overbrengen op meerdere mensen, zodat hun straks ook de stap kunnen maken om uit de matrix te gaan stappen en ook vrij te gaan leven…

Mensheid gaan helpen

Ik voel mij ook geroepen om de mensheid die nog in het duister leven en die elke dag netjes naar hun werk gaan te willen gaan helpen, zodat ze ook straks in vrijheid te kunnen gaan leven en niet meer gedwongen te worden met werken, en vaste lasten betalen ect.. Ik moet alleen nog zoeken, hoe ik dat het beste ga aanpakken.. zodat steeds meer mensen het licht in hun zelf zullen gaan vinden en ook zien wie ze daadwerkelijk zullen zijn.. iedereen heeft een doel op aarde en vele weten hun echt doel niet, omdat ze hun baan hebben en hun verplichten maar blijven nagaan.. en niet hun uiterste uit hun leven halen..

Heel veel mensen hebben nooit in mij gelooft dat ik iets zou gaan bereiken, en vonden mij altijd maar raar en vreemd.. Mede door mijn eigen familie hoe ze mij jarenlang belachelijk hebben gemaakt… Vele mensen noemden mij de gek.. en zo gek ben ik niet en zeker straks niet..

Vele mensen zullen spijt hebben met hoe ze mij hebben behandeld en zullen zien dat ik straks de mensheid ga helpen met ontwaken zodat ook hun kunnen overgaan naar de nieuwe dimensie waar we naar toe gaan..

Ik voel mij roeping met de dag groter en groter worden om de mensheid te gaan helpen..

 

Laten we met alle starseeds de wereld weer mooi gaan maken

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.