GTB nieuws 21 juni 2023

Jun.21, 2023
GTB 943. 1/3.

BREAKING NEWS ——ACHTER DE SCHERMEN—-BENJAMIN FULFORD…..

Hot key for breaking news

De Militaire Aliance/ De Q forces hebben het gouvernement van de USA en de Deep State een ultimatum gesteld.!!!!!!

“Jullie hebben 6 maanden om alle zwarte projecten te publiceren, cq aan het publiek bekend te maken.!!!!”
Dit betekend alle fake ufo projecten, maar ook alle echte ufo technologie. Echte Tesla zero point Energie, elke oneindige gratis energie die bekend is, het openbaar maken van het triljoen dollar budget, wat niet door de senaat is goedgekeurd, als ook de US om de ondergrondse militaire bunkers en zwarte projecten te financieren .

De White Hats en Commanders running de World Alliance operations hebben dit ultimatum gesteld aan de U.S. Deep State militaire units en de US Elite Cabal en de Rockenfellors en de CIA en het Pentagon. Zij vertelden hen, dat zij minder dan 6 maanden hebben om alle informatie aan het publiek van de wereld, “de world changing technology, welke de Deep State verborgen houdt.

Als de echte openbaring deze keer niet echt goed gedaan is, dan
hebben De White Hats werk protocollen op zijn plaats om alle echte informatie vrij te geven., inclusief de fake Alien Invasion.

De White Hats doen alles civil om de Pentagon militairen etc etc. in de gelegenheid te stellen om de echte openbaring van de magnifieke verborgen technologisch , welke de hele wereld zal veranderen inclusief Tesla zero Energie, deze nieuwe energie bronnen zullen de huidige mensen die ons regeren door deze olie en gas industrie en hun energie oorlogen van hun macht beroven.

Dit geheel wordt gerund door de Cabal/ Rockenfellor / Rothschilds kliek. De White Hats zullen alles doen om een wereld oorlog te vermijden. En ook de civil wars, die zullen ontstaan indien de fake alien invasien plaats gaat nemen.

Trump en het Congress roepen gezamenlijk de Main Stream Media en hun connecties met de CIA en de FBI en Deep State op.

Veel gebeurd nu, nu de storm van de eeuw door het land raast en de CIA, FBI, En het gouvernement meer dan 70% van het respect hebben verloren.

Wordt vervolgd.

ps. Dit is een enorm belangrijk doorbraak ultimatum.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.