GTB nieuws 22 juni 2023

Jun. 22, 2023
GTB 1943 2/3

ACHTER DE SCHERMEN ——ULTIMATUM —- BENJAMIN FULFORD. (19-6-23)

Terwijl RFK jr. De CIA blootlegt en red pills de Democraten ( de Democraten inlicht..) zet Trump een val op in zij indictment, die leiden tot een openbaring van een constante militaire COUP tegen Trump.
Durham ( de man van 4 jaar juridisch onderzoek) komt nu sterk in de picture en de Republikeinen zullen zijn intelligence informatie de volgende maanden gebruiken op elke mogelijke manier om een corrupt Gouvernement op alle lagen bloot te leggen.

Alle namen van de betrokkenen bij de Epstein case zullen door de Q Militairen worden blootgelegd als het juridische systeem niet reageert op de Philadelphia pedofiele ring die direct in verbinding met Washington DC wordt blootgelegd.

De killswitch van de White Hats en Q forces is stand-by, voor het geval de Deepstate niet binnen deze 6 maanden reageert.

Deze massieve bedreiging is uitgegaan naar de hele wereld gouvernementen, Presidenten en inlichtingen diensten.
( GTB ; ook naar het Nederlandse Gouvernement……)

Te stoppen met de voorbereidingen van een fake alien invasie en
een begin te maken met het bekend maken van de verborgen alien technologie. waaronder de broodnodige gratis schone oneindige zero point Energie.

Maanden geleden heeft de Q Storm Rider al bekend gemaakt dat de Q forces dit ultimatum aan het voorbereiden waren. En maatregelen aan het nemen waren om de fake Alien invasie te voorkomen.

Drie jaren geleden heeft Benjamin Fulford al gemeld.dat een telg van de Rockenfellor familie zich in het geheim tegen zijn familie keerde en zich aansloot bij de Q forces.

Deze persoon heeft stiekem tegen zijn familie gewerkt en heeft meer dan honderden miljarden gebruikt, om het grote disclosure project te ondersteunen en te realiseren.
Ook om zichzelf en andere klokkenluiders te beschermen die met het Congress spraken over alle ondergrondse deepstate militaire basissen en projecten.

(Het is moeilijk voor de meeste mensen om te geloven dat juist een Rockenfellor dat doet. Maar er zijn gekkere dingen gebeurd.

HOU het voor de hand van God……!!!!)

Wordt vervolgd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.