GTB nieuws 25 juni 2023

Jun 25.,2023
GTB 944.

VERTALING BERICHT BENJAMIN FULFORD TODAY.

WEES voorbereid om niet weggeblazen te worden door een extra bekend making, dat je op de rand van je stoel houdt.
Wij hebben onwereldse top-secret US – NATO oorlog plannen, die nooit bedoeld waren om het licht van de dag te zien.

Een kolossaal web van corruptie wordt bloot gelegd, dat het echte hart treft van wereldse betrouwbaarheid.
Stap in een clandestien wereld van macht en weelde, waar miljarden aan dollars van de CCP ( China Communistische Partij) zeer discreet zijn opgeborgen in Silicone Valley Banks ( SVB’s).

Maar de bekendmaking is alleen het topje van de ijsberg.
In de schaduw, intelligence eenheden zij onvermoeibaar bezig, de geheime codes te ontmaskering, die gebruikt worden bij de SVB financiële democratische witwas systemen.

De duistere collaps van de SVB en zijn enge verbindingen met de Deep State tot aan de hoogste echelons in het US Gouvernement.
The CIA, het Pentagon, Obama, Biden een groot netwerk van corruptie ontrafeld met het Ukrainse witwas systeem en de ver rijkende macht van de CCP.

Arrestaties

Ondertussen, het arresteren van Trump dendert rond de wereld, maar achter dit ingewikkelde choreografisch gebeuren, ligt een verborgen boodschap, zeer clever omgezet door een geschikte foto.. door de ontcijfering van deze versleutelde militaire communicatie, leggen wij een adem benemend patroon bloot.——- Vlaggen , minutieus gepositioneerd om symbolieke de stages van de oorlog, zoals bepaald door de wetten van procedures van het Oorlog Departement.

Deze mind blowing openbaring legt een minutieus opgesteld plan bloot, die geen ruimte laat voor voor toeval.
Maandenlang zijn wij gevoerd met leugens over de Ukrainse veronderstelde vooruitgang in de oorlog, gepropageerd door het Pentagon, de Main Stream Media en de Biden Administratie .

Echter, nu, dappere insiders komen uit de schaduw naar voren, het licht schijnend op de echte waarheid.
Tussen hen in staat Colonel Douglas MacGregor, een betrouwbare ,insider van Trump , En een scherpe oorlog strateeg gesteund door intelligentie reporten en de onwrikbare
Inzet van eed houders en militaire Alliance.

MacGregor’s ontboezingen schilderen een bleek plaatje van het Ukrainse slachtveld. Daar de levering van de laats ontwikkelde wapens en wapen systemen van de US en Europa schurend tot stilstand komen, begint de onvermijdelijke collaps van de Ukraine duidelijk te worden.

Wees voorbereid

Bereid U voor voor de ongekende schokgolf, gelekte US , militaire en Nato oorlogsplannen maken grote bewegingen los op het internet, onder de beleefdheid van De russen.

Deze geclassificeerde documenten legt de echte waarheid bloot van de Ukrainse slachtoffers., openbarend dat honderd duizenden zijn gaan hemelen aan hun zijde., terwijl de verliezen van de russen verbleken bij deze cijfers.
De Pentagon, CIA, De NATO, wankelen als hun verborgen motieven en doelen open gelegd worden.

Vertwijfeld proberen zij om de controle terug te krijgen , door de gelekte documenten te betitelen als Russische des informatie en zwaar gemanipuleerde gegevens. Maar de waarheid kan niet tot zwijgen gebracht worden.

Dames en Heren, wij zijn getuigen van een nooit gebeurde serie van evenementen, meesterlijk samengesteld naar de wetten van de oorlog.— 3.4. – 3.5- gaand naar 3.6

Elke dreiging die wij ontrafelen van Epstein naar de Ukraine, van Obama naar de Clintons, de CIA naar het virus en zelfs de SVB.

Laat een patroon zien van een tapijt van intriges en corruptie
Elke indicatie wijst naar 3 November, het punt van geen ommekeer.

Wordt vervolgd.

GTB

2 gedachte over “GTB nieuws 25 juni 2023”
 1. 26-6-2023. Hallo meisje. Wat mooi dat jij je, na zo’n toch al lange levensweg, als herboren voelt. Volgens mij ga jij van het tweede deel van jouw levensweg een fantastische weg maken. Het is jou méér dan gegund. Mijn eerste antwoord op een vraag naar een reactie door jou, was: Ik ben alles vanaf 1 mei 2022 aan het uitdraaien. Ik wilde veel weten.
  En ik eindigde het uitdraaien met mijn oorlogsverhaal van 1-6 jaar (1940-1945). Alles over vroeger, vanaf mijn 13de maand, zie ik nog voor mij. Mensen zeiden dat kan niet. Maar ik heb het bewezen. Dus het kan wel. Alleen had mijn moeder mij waarschijnlijk liever niet gehad. Ik was altijd alleen. En dat is tot mijn trouwen, in 1963, altijd zo gebleven. Hoewel ik wel heel veel vrienden had. Eén ding vraag ik mij nog steeds af. Waarom gebeurt, en gebeurde, alles wat ik ontdekte, door toeval. Toeval bestaat toch niet? Of wèl!?
  Ik zou na mijn lagere school naar het gymnasium kunnen. Maar doordat wij straatarm waren (tweemaal een bom op ons huis) kregen wij geen hulp van wie dan ook. Meer dan 14 maanden ULO zat er niet in. Toen werd het werken. Ik kwam bij toeval, via een buurjongen, in het grafisch bedrijf terecht. Daar kwamen nog heel veel toevalligheden bij.
  Wat bleek. Alles wat ik deed of leerde, ik was altijd de beste. Ik werd typograaf. Dit betekende dat alle te zetten teksten bij mij terecht kwamen. Niet gelijk hoor! 4 jaar 1 dag in de week verplicht naar school. Vijfmaal van werkgever veranderen. In die tijd kreeg ik heel veel onder ogen. Onder andere van alle Rotterdamse ziekenhuizen. En onder andere al het zetwerk van het Stadhuis Rotterdam. Drukken deden zij zelf. Ik heb jaren het blad Natuurkunde gezet. Daarin kwam ik veel artikelen van het CERN. Dit bedrijf heeft een deeltjesversneller. Zij kunnen daar door middel van atoombotsingen snelheden van het licht bereiken. Ook had ik bij een werkgever TNO Delft en TU Delft als klanten.
  Voor een van de twee moest ik een Leaflet maken. Dit gebeurde als zij weer iets nieuws hadden ontdekt. Ik heb dit Leaflet gezet en gedrukt. Zij waren zo blij: zij kregen 1 miljoen schakelingen op een speldeknopje. Nano-techniek. En de mensheid werd de klos. Met deze techniek is het onmogelijke, mogelijk.
  Waarschijnlijk weet je nog dat ik lid ben geworden van Forum van Democratie. Ik informeer graag mensen over dingen waarvan zij geen idee hebben.
  Zij hebben mij eenmaal geholpen om een antwoord op een vraag, gesteld door Stu Peters aan een Spaanse professor, door te sturen naar deze professor, Roberto Delgado.
  Ik kreeg dit niet gedaan. Ik kreeg op mijn scherm: U wordt in de gaten gehouden door uw overheid en Google. Hiervan heb ik nu geen last meer. Een mens leert!
  Mijn vraag aan jou is: weet jij of FvD ook alle inlichtingen van jou ontvangt? En weet jij wat er met 4G, 5G en eventueel 6G, mogelijk is?
  Zo ja, dan heeft kontakt opnemen door mij geen zin. Ik heb hen er nog nooit, waar dan ook en met wie dan ook, over horen praten. Ik word er erg ongerust over.
  De overheid heeft bedrijven er al zowat een jaar mee laten oefenen. En heel veel palen des doods laten bouwen. Wie weet hier iets van? Het Fvd?
  EEN KNOP OMDRAAIEN, EN ER ZIJN 10.000 of MEER MENSEN DOOD. Wat een toekomstidee!
  Ik probeer positief te blijven. Maar het wordt steeds moeilijker. Moed verloren, al verloren. Voor jou: GENIET VAN HET HERBORENGEVOEL.
  Lieve groeten van Jan Telder 84+.

  1. Beste Jan,

   Ja we zitten nog steeds in een hele zware tijd, ik hoop ook echt dat het einde snel in zicht zal zijn..
   Ik heb in mijn hele leven al aardig wat mee moeten maken. Nu ik veel antwoorden via boven krijg kom ik achter steeds meer dingen wat toedoen door mijn eigen familie is gedaan..
   Dat mijn eigen familie zoveel narigheid op mijn pad heeft gestuurd echt bizar..

   Misschien is het een idee ook voor jou om goed alles op papier te krijgen hoe u leven is geweest en weet niet of u gelovig bent, maar sinds ik gelovig ben geworden en mij verdiep in de bijbel zie ik dat daar ook vele antwoorden in te vinden zijn..

   Mijn moeder wilde mij ook niet, omdat ik anders ben als andere en misschien heeft u ook wel dat gevoel dat u anders bent dan andere mensen.. en dat u eigen moeder helaas u niet wilde, en mijn gevoel is echt dat mensen die anders denken dat God die hebben laten ontwaken voor straks de nieuwe wereld die zal gaan komen.

   En ja vele mensen worden in de gaten gehouden, als ze teveel weten wat er gaande is vanwege ze daar niet van houden.

   Alle stralingen van 5G zijn al onschadelijk gemaakt, dus daar hoeft u zich geen zorgen meer over te maken.. Blijf positief en hoe moeilijk het ook is blijf moed houden..

   En misschien een idee om de bijbel te gaan lezen

   Groet Didi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.