GTB nieuws 29 juni 2023

 

Jun. 29, 2023
GTB. 948.

WAT IS ONZE REGERING IN GODSNAAM AAN HET DOEN ???

Nu willen zij de enige partijen, die de werkelijkheid propageren in verband met werelds grootse leugen en misleiding, de hoax COVID, zoals Haga of de FVD, wegjagen. Uit de tweede kamer en dan uit de eerste kamer….

Dat deed Hitler ook, die verwijderde alle oppositie partijen die tegen hem waren en die waarschuwden voor oorlog en dictatuur uit de bondsdag.

Dat betekend in feite, dat zij de echte oppositie partijen verwijderen zodat zij hun gang kunnen gaan met het verder vermoorden van de democratie, samen met de zogenaamde oppositie, controlled oppositie.

Reeds driekwart van beide kamers zijn al omgekocht. Waar blijft de SP, waar blijft de PvdA, waar blijven de volkspartijen. Zij kijken de andere kant op en doen net of hun neus bloed.
Zij laten de dictatuur ontstaan…..zij verzetten zich op geen enkele manier tegen de overheersende opkomende macht.

Hoe is het mogelijk. De smeerlappen, die gezorgd hebben dat U die rotspuit neemt, die uw leven aan het vernielen is, proberen nog steeds de covid waar te maken en iedereen die dat doorheeft en protesteert, die snoeren zij de mond.

NOU, DAT IS TOCH EEN ZEER DUIDELIJKE AANWIJZING MET WAT MEN AAN HET DOEN IS. HET VESTIGEN VAN EEN DICTATUUR. Dat moet bij U toch langzaam gaan dagen……!!!!!

Laten wij eens kijken
28 miljard euro voor onzinnige klimaat regels ( dat is 1650,- per persoon of 6,600 euro voor een gezin van vier.
—- wat denkt die puber Jetten wel, wat hij aan het doen is.——hij helpt niet het klimaat , maar hij kleed U uit….maakt U bewust armer….dat is misdadig.

Dan het onzinnige stikstof programma.( past bij het vernietiging van de mens, want zonder stikstof gaat mens, plant en dier dood.)
Dan het chemtrails besluit. Besproei Hen met giffen, zoals barium en aluminimum zodat zij ziek worden en dood gaan.

Dan het vernietigen van werelds best bestaande voedsel productie…
( dat past ook weer bij vernietiging van de mens)
( dat past ook bij de vernietiging door covid spuiten. Het definitief vernietigen van uw immuun systeem, 20% per spuit. Dat is dan na drie spuiten 48.8% van de 100% . Dan praten we nog niet over de eeuwig levende mini-organismen die in de spuiten zijn gebracht. En de andere ziekte verwekkers die men er opzettelijk heeft ingedaan.

Dus uw weerstand tegen ziektes en infecties is met de helft verminderd.
Dat heeft de regering tot in de botten gepropageerd, terwijl zij wisten dat het niet deugde….

HET WORDT TIJD DAT U WAT DOET, VOORDAT ZIJ U ONDER DE BRUG JAGEN MET EEN DAGELIJKSE OVERLEVINGS AALMOES VAN DE GEMEENTE… .OF NAAR EEN VOEDSELBANK
IK WEET NIET OF U DAT IN DE GATEN HEEFT MAAR 15 jaar geleden hadden wij die voedselbanken niet.

Het “ Leger Des Heils” was voldoende…..

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.