GTB nieuws 1 juli 2023

Jul. 1, 2023
GTB. 950

OPPERSTE VERWARRING OVER DE BRUNSON CASE…..

Er zijn drie Brunson cases ingediend. De eerste is afgewezen.
De tweede werd ook afgewezen, tenminste dat was de informatie
De derde case zou ook niet opgepakt zijn. En daarmede zou dan de Supreme Court verraad plegen, daar zij eigenlijk wettelijk verplicht waren deze zaak op te nemen.

Deden zij dat niet, dan pleegden zij hoogverraad tegen het Amerikaanse volk en zouden zij allen aan de galg sterven.
Maar er gebeurde niets…. Het leger greep niet in, er waren geen bijzondere activiteiten. Alles bleef dood stil….

Zouden zij deze case hebben opgepakt dan zou hun conclusie niets anders kunnen zijn, dan de gebroeders Brunson gelijk te geven.
Dat zou tevens betekenen dat het congress, de senaat, de administratie van Biden( Cabal) met Biden en Harris schuldig zouden zijn aan landverraad.

Maar nu wordt uit zeer betrouwbare bron vernomen, dat de Supreme Court, toch stiekem de tweede indiening opgenomen heeft en beslist heeft dat de Brunson broers gelijk hebben.

Deze beslissing, die net gevallen is en die opzettelijk door geen enkele media naar buiten is gebracht, is dus ook niet bekend bij het Volk.
Maar in Japan heeft de regering deze beslissing, die dus in principe zegt, dat de verkiezingen gestolen zijn en dus genullificeerd moeten geworden, volop naar buiten gebracht. Dat betekend dus Biden ligt eruit. Trump is nu aan de beurd.

Ook Benjamin Fulford heeft dit gemeld, en dat is een zeer betrouwbare bron. Nu is de vraag, wanneer maakt de rest van de Media ( Cabal) het publiekelijk bekend. Want dan moet er actie en wisseling plaatsvinden en velen zullen gearresteerd worden.

Trouwens arrestaties zijn volop aan de gang.
Reeds 7000 arrestaties aan de westkust en 5000 aan de oostkust.

Maar de media zwijgt. Het is de stille wereldoorlog 3., de zwaarste en meest dramatische ooit. De club die systematisch duizenden jaren ons heeft onderdrukt en verslaafd moet nu zijn macht langzaam afstaan. Het is bijna niet te geloven…..

De Mensheid gaat zich bevrijden van een onwetende intense slavernij….( en velen is dat, door de conditie, waar zij zich in bevinden, volledig ontgaan).

HET IS BIJNA GEDAAN, MAAR NOG NIET HELEMAAL
HET MOET NOG DOORDRINGEN TOT DE BEVOLKING….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.