De meeuw

 

Sinds vorig jaar heb ik een meeuw vaak op bezoek op mijn balkon.. Vorig jaar zomer kwam hij/zij bijna elke dag wel en toen bleef het weer lang stil en ik dacht dat de meeuw wat was overkomen.. tot een paar weken geleden verscheen de meeuw weer…

Zo zie je dat de meeuw echt wel veel onthoudt en wie goed doet bij de dieren…

En ja als je weet wat de betekenis ook is van de meeuw is dat super. De buren zijn er niet zo blij mee, maar ik kan er niks aan doen dat de meeuw zo vaak langs komt.. Vandaag was de meeuw echt 3 uur lang op mijn balkon..

Ik kwam iets voor half 3 thuis van de dierenarts vanwege een van mijn katten erg slecht ging en ik dacht dat ik haar echt in moest laten slapen en zeker met hoe het de afgelopen dagen verliep.. Sinds donderdag ging ze met de dag meer achteruit en belde vrijdag ochtend gelijk naar de dierenarts, maar vanwege de drukte was er pas plek vandaag.. en thuis komend zat de meeuw al op mijn balkon.. en na half 6 zat ie er nog..

 

De meeuw houdt gewoon alles in de gaten in mijn huis, zit ook echt naar binnen te kijken.. komt niet om  te eten, zit er gewoon uren.. Echt bizar..

Als de meeuw er zit, praat ik achter het raam tegen de meeuw, alsof die gewoon even een luisterend oor is zeg maar 🙂

Ook de katten vinden het apart dat de meeuw maar blijft terug komen want de meeuw laat zich niet wegjagen door de katten.. die dan voor het raam zitten..

De betekenis van de meeuw

Meeuw:
De meeuw is een spirituele boodschapper, is communicatief en staat voor verantwoordelijk gedrag en vriendschap en bezit de net als de adelaar de mogelijkheid om situaties vanaf hoge afstand te bezien.

Subtiele communicatie, verantwoordelijk gedrag. De meeuw strijkt even voor u neer, de storm is geluwd. De komende periode zult u in harmonie en in vrede leven met de mensen en de dingen om u heen. Seksueel gezien zal u ook even helemaal opbloeien en ook op dat vlak zult u zalige momenten gaan beleven. Het geeft u een veilig en zaligmakend gevoel waardoor u vrede met uzelf zult hebben. Geniet ervan want ooit zal de storm weer op steken en zal de meeuw weer uitvliegen!

Als je je kan verplaatsen in de meeuw, dan voel je hoe fijn het is om vrijheid te voelen. Vrij om te gaan en staan waar je wilt. Maar niet alleen vrijheid in je fysieke zijn. Ook vrijheid van geest. Als je hoofd stil is, is er ruimte. Ruimte om een nieuwe energiestroom op gang te brengen. Ruimte om te creëren

De meeuw voelt aan mijn energie dat ik anders ben dan andere en dat hij daarom misschien een soort bescherming wil laten zien aan mij.. en de meeuw weet dat ik inzie wat er gaande is en dat we zo in vrijheid gaan leven..  en ook zijn meeuwen spirituele vogels en ik ook erg spiritueel ben voelt de meeuw een connectie..

Dierenarts

Nog geen half uur later dat ik thuis kwam van de dierenarts belde de dierenarts mij alweer op vanwege de bloeduitslag van Jazzy en gaven aan dat Jazzy suikerziekte had en dat ze nog een test wilde doen, alleen daarvoor moest ik het bloedbuisje ophalen bij hun om naar andere dierenarts locatie te brengen vanwege ze daar de test niet konden doen, dus moest ik weer naar de dierenarts toe, dus ik daar weer heen en meeuw bleef gewoon zitten op mijn balkon en ik haalde het buisje op en fietste naar de andere locatie om het weer af te geven..

Ze gaven aan dat ze woensdag mij zouden bellen voor de uitslag, maar belde vanavond iets na 8 uur al op en gaven aan dat het erg slecht was en ze aangaven om haar toch te moeten laten inslapen.. Dat is het beste voor haar om te doen en gaven aan dat het beste te doen voor het weekend, want het kan erg snel bergafwaarts gaan en dat merk ik ook al vanaf afgelopen donderdag.. Vrijdagmiddag moet ik helaas afscheid van haar gaan nemen..

Bij het consult vanmiddag kreeg ze ook vocht toegediend en hadden dus ook bloed afgenomen en ze gaf aan dat ze met dat vocht wel weer wat energie zou krijgen, maar ik zag al dat dat niet meer gebeurde dus ik was al bang voor het ergste en toen de dierenarts al vanavond belde was het al duidelijk want ze zouden morgen pas bellen..

Jazzy hier met Katja, Katja heb ik in 2015 in moeten slapen.. Vrijdag zullen ze weer bij elkaar zijn.. Jazzy was hier nog jong..

 

Met de dag zag ik haar al achteruit gaan, daarom dacht ik ook echt dat het nu al tijd was om afscheid van haar te nemen, ik gaf dat ook al aan bij de dierenarts dat het echt niet meer goed voelt en ik Jazzy zo echt niet ken…

Nu heb ik nog paar dagen om afscheid te kunnen nemen van haar en wetende ook dat dit het beste is.. Zelf hoop ik dat ze zelf besluit dat het genoeg is en dat ze zelf haar tijd kiest voor vrijdag, en anders dan is vrijdag haar laatste dag..

Ik zie nu wel in dat de meeuw vandaag vandaag echt een soort bescherming gaf vanwege Jazzy dat de meeuw me bijstond ofzo..

Krijg toch een soort band met die meeuw..  Dieren voelen bij mij bescherming, zo had ik jaren geleden een wilde eens die elke dag aan de deur kwam.. klopte met zijn snavel aan de voordeur voor zijn broodje en toen praten ik ook tegen de wilde eens en hij kwaakte wat terug alsof hij terug aan het praten was..  Die wilde eend heb ik toen de naar Alfred gegeven en als hij zijn naam hoorde als hij bij het water lag iets verderop dan kwam hij gelijk ook naar mij toe ook.. Ook dit was weer heel apart om mee te maken…

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.