GTB nieuws 4 juli 2023

 

Jul.4, 2023
GTB 954.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD 03-07-23

Het is duidelijk dat de opstanden in Frankrijk een opzetje is van de P3 afdeling van de vrijmetselaars.
Zij trachten chaos te veroorzaken. De relschoppers (?) zijn in hun zwarte uniformen en dragen zwarte politie laarzen, en zij zijn duidelijk georganiseerd en waarschijnlijk bewust opgeroepen provocateurs teneinde excuses te creëren om de militairen de straat op laten gaan, te einde rust en orde te herstellen met instemming van het Franse volk.

Ook in Brussel, anti EU. en Zwitserland – Anti BIS ( Bank International Settlement van Rothschild) begint op een samenspel te lijken. Het hangt dus in de lucht welke kant het bij de militairen opgaat.

De white Hats zijn zich volledig hiervan bewust.
De rellen in Frankrijk zijn begonnen, toen Macron op een homo demonstratie zich liet zien, samen met zijn piemel dragende vrouw, die tientallen jaren ouder is en die Macron heeft leren kennen in een pedo bordeel van de Mossad in Israel.

Verder heeft het Amerikaanse Congress een resolutie aangenomen, resolutie 503, die eist dat de seniele Biden van het Toneel wordt verwijderd.

Daarom zijn ook duizenden vluchten geschrapt om te voorkomen dat veel Khazarian maffia figuren het land uit willen vluchten en willen verlaten voor Independence day 4 juli.

Ook zien wij meer en meer Lagarde op video beelden. Het vermoeden is dat zij al gearresteerd is geworden. Doch daar zijn tot nu toe nog geen harde bewijzen van.

Generaal mcGregor heeft verklaard, dat hij 2024 niet ziet zitten maar dat Trump voor die tijd allang de touwtjes in handen heeft.

Iedereen weet dat de originele Biden en de Originele Zylinsky toneelspelers zij, waar niet mee gepraat kan worden. Beiden hebben duidelijk orders en zijn van die handelswijze en richtlijnen niet aftebrengen.

De FED, (Federal Reserve) als particuliere organisatie is volledig bankroet, zij hebben sinds november 2022 al geen verplichte betalingen gedaan aan de Amerikaanse overheid. Dat is maar een betekenis en dat is , dat zij failliet zijn. Eind vorig jaar is er ook een breuk ontstaan tussen de Franse Tak van de Rothschilds en de Rockenfellors. Wat een ernstige breuk is tussen deze twee Khazarian machten.

Ook Soros ( de navolging) heeft nu 40% van zijn personeel van verschillende organisaties moeten ontslaan, ondanks publieke schenkingen aan de Ukraine.
De Ukraine is een grote Hollywood Show, er worden dagelijks filmpjes in elkaar gezet die gevoerd worden aan de westerse media. Echter wees niet bevreesd, de echte Wagner groep is Kief tot op 80 km genaderd. De weerstand is praktisch niet aanwezig…, daar 450.000 man Ukrainse troepen reeds van het slachtveld zijn verwijderd en zijn gaan hemelen!!!!!

De bloem van de Ukrainse samenleving is niet meer…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.