Quantum Healing-technologieën van medische bedden

Medische bedden gebruiken een technologie om uw lichaam te transformeren naar een optimale gezondheid met behulp van de originele codes in uw DNA. Deze technologie is bewezen. Met deze technologie zal onze samenleving zich richten op gezondheid in plaats van ziekte op medisch gebied.

Er zal geen reden zijn voor welke bedrijfstak dan ook om van de epidemie te profiteren. Met Med Beds zal ieder mens in staat zijn om vrijelijk zijn gezondheid te herstellen en een gezonder leven te leiden op een oudere leeftijd dan we recentelijk hebben kunnen ervaren.

Technologie.

Deze technologie bestaat al 50 jaar en is volkomen veilig.
Het Secret Space-programma heeft het de afgelopen 50 jaar met succes gebruikt.
Financiering. In gespecialiseerde behandelcentra worden medische bedden geplaatst. Ze zullen in eerste instantie beschikbaar zijn buiten het huidige zorgstelsel om. Naarmate medische bed technologie wordt onthuld, zullen grote ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven worden uit gefaseerd.

Dit komt omdat ons gezondheidssysteem niet langer gebaseerd zal zijn op ziekte maar op gezondheid. Deze technologie zal volledig worden gefinancierd door het leger van de witte hoed.

Kosten.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het medische bed. Ze zullen vrij beschikbaar zijn voor het publiek. De kosten van ziekenhuisbedden zullen worden betaald door het leger van de Witte Hoeden.
Elk land zal een centrale hebben waar mensen afspraken kunnen boeken .

Uw eerste afspraak is een consult met een medische geschiedenis en een lichamelijk onderzoek. De informatie van de patiënt wordt vervolgens ingevoerd in een kwantumcomputer, waar de computer de urgentie van de medische behoeften van de patiënt zal bepalen. Op basis van die beoordeling wordt een centrum in de buurt geregeld.

Lancering:

Momenteel zal Med Beds in eerste instantie gedurende een bepaalde periode strikt worden gecontroleerd door het leger, zodat de technologie niet kan worden misbruikt. Er zal geen voorkeur zijn voor status in de samenleving. Iedereen wordt eerlijk behandeld en bedden worden als eerste beschikbaar gesteld aan mensen in dringende nood.

Land:

Als de ziekenhuisbedden op zijn, komt er een landelijk dekkend meldpunt waar mensen een afspraak kunnen inplannen.

Productie:

Med Beds worden gekopieerd met behulp van geavanceerde technologie, naar schatting kunnen er duizend Med Beds per dag worden geproduceerd voor distributie.

Medische bedden zijn geavanceerde medische technologie: in eerste instantie zijn medische bedden alleen beschikbaar voor specifieke genezingscentra en kunnen ze niet worden gekocht voor uw eigen kliniek of een ander huis.

Zoals met alle geavanceerde medische technologie, is er een aanzienlijke training vereist om deze technologie veilig te gebruiken. Je moet ook een aanzienlijke hoeveelheid kennis hebben op het gebied van biologische en medische ziekten en, voor niet-ingewijden, een opleiding van ten minste 12-18 maanden.

Med Beds zullen alleen worden gebruikt door getrainde medische professionals , terwijl de klinieken worden gerund door de militaire medische afdelingen van de strijdkrachten samen met ander medisch personeel. filantropen.
Degenen die het bed als stagiair zullen gebruiken, hoeven alleen te werken als ze worden uitgenodigd. Dan zullen er cursussen en mogelijkheden zijn voor medische professionals.

Een persoon kan deze medische technologie niet bedienen zonder medische training . Als u bijvoorbeeld een patiënt heeft die hartfalen heeft of ernstig gewond is geraakt bij een auto-ongeluk, moet u eerste hulp kennen en weten hoe u de patiënt moet behandelen voordat u in het ziekenhuisbed stapt. De specialist moet enkele van de in het bed geconstateerde afwijkingen kunnen lezen.

Veel mensen zullen de HEALTH-technologie niet begrijpen. Dit is geen technologie die iemand eenvoudig met een druk op de knop kan bedienen.
Helemaal niet.

Med Bed Centers:

Ik begrijp dat ze in eerste instantie in grote centra verspreid over elke staat zullen zijn en niet beschikbaar zullen zijn voor aankoop. Voor zover ik weet, zal uw aanvraag afhangen van de behoeften, de diensten zijn al beschikbaar. In de tussentijd zullen er kansen zijn voor andere technologieën als die nodig zijn.

Iedereen zal worden getraind op alle soorten medische bedden , aangezien elke faciliteit een verscheidenheid aan bedden zal hebben. Elk personeelslid wordt opgeleid om het medische bed te bedienen.
Geen opleidingskosten. Het leger zal voor training zorgen. In eerste instantie is de training gratis. Het type training wordt afgestemd op jouw persoonlijke ervaring. Een hulpverpleegkundige heeft bijvoorbeeld meer training nodig dan een neurochirurg.

Uitrusting:

Als het centrum een ziekenhuisbed wil hebben, moet het beschikken over zes operatiekamers en zeven bedden; twee in een van de kamers moeten extreem groot zijn. Er komt een preoperatieve kamer en een verkoeverkamer. Beiden met elk ongeveer 30 bedden. Daarnaast beschikt de logiesaccommodatie over circa 27 kamers met elk vier of meer bedden. Je hebt ook ongeveer 15-20 mentoren nodig plus ander goed afgerond personeel. Daarnaast heb je ondersteunend personeel nodig zoals receptiepersoneel, kantinepersoneel, schoonmaakpersoneel, wasserettepersoneel, beveiligers etc.

Artsen en technici zullen de ziekenhuisbedden bedienen. Daarnaast heb je veel verpleegkundigen nodig om voor en na te zorgen. Het is een enorme missie, dus Med Beds zal nog geruime tijd worden bestuurd door het leger en de alliantie.

Elke stad zal veel medische bedden en Tesla-kamers hebben die DNA kunnen genezen en repareren en alle kwalen kunnen genezen. Zoals leeftijdsregressie, tot 30 jaar.
Geen Kanker , Autisme, Alzheimer, Fibromyalgie (fi·bro·my·al·gi·a) meer, een aandoening die gewrichtspijn over het hele lichaam, slaapproblemen, vermoeidheid en vaak emotionele en mentale stress veroorzaakt, en vele andere tekortkomingen.

De wereld staat op het punt een gigantische kwantumsprong te maken in de revolutionaire ‘New Age’ van genezingstechnologiesystemen die een integraal onderdeel zullen worden van het transformeren van de manier waarop onze traditionele medische gemeenschappen genezen en de massa genezen met plasmatische gebruiksenergieën en genezende frequenties.

Eerste afspraak.

De procedure duurt enkele minuten tot 15 uur, afhankelijk van wat u hebt gedaan. Dus wanneer u uw nationale centrum belt, plannen zij een eerste consult in met het centrum dat het dichtst bij u in de buurt is. Als u op consultatie komt, neemt de medische staf uw medische geschiedenis door. Tijdens die sessie krijgt u een volledige lichaamsscan, meestal in een soort ziekenhuisjas die maar een paar minuten duurt. Vervolgens bespreken ze de scanresultaten en details van hun resultaten. U bespreekt wat u wilt bereiken en die informatie wordt in de computer ingevoerd.

De computer bepaalt dan waar u wordt opgenomen en u krijgt bericht over de datum, tijd en locatie van uw behandeling. Op de dag van uw behandeling wordt u bij aankomst gevraagd een jurk aan te trekken en een licht kalmerend middel te krijgen. Even later, als je naar bed gaat, komt er een slaapverwekkend gas vrij. Dit gas zal u helpen slapen tijdens de behandeling.

Wanneer uw behandeling is voltooid, wordt u naar een herstelgebied gebracht en onderzocht door medische professionals. U kunt mogelijk ook counselors zien, afhankelijk van het type procedure dat u hebt doorlopen.

Sessie.

De meeste problemen worden in één bezoek opgelost. De meest complexe gevallen kunnen tot 3 sessies vereisen.
Voorbereiding: Mensen krijgen voor het slapengaan een kalmeringsmiddel en worden tijdens de behandeling enkele minuten of 15 uur in slaap gebracht. Claustrofobie is geen probleem.

Gevaccineerd:

Mensen die niet gevaccineerd zijn, hebben voorrang op degenen die wel gevaccineerd zijn. Mensen die bijwerkingen hebben van het injecteren van gifstoffen uit vaccins, zullen enige tijd worden behandeld na degenen die niet zijn gevaccineerd.

Er is veel informatie over de mogelijke gevaren van vaccins. Hoewel er voorkeuren zullen zijn voor degenen die niet zijn geïmmuniseerd, kan worden verwacht dat iedereen die behandeling nodig heeft onmiddellijk zal worden behandeld. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u in het ziekenhuisbed wordt behandeld.

Eerste prioriteit: degenen die zijn geboren met een kritieke ziekte en ziekten hebben met andere medische problemen, mogen het ziekenhuisbed als eerste gebruiken. Ze hebben allemaal de keuze om zich wel of niet te laten vaccineren. De risico’s zijn al voor iedereen beschikbaar om voor zichzelf te kiezen.

De med beds kunnen :

1. Gezondheidsvoordelen. Med-bedden kunnen de medische problemen van een patiënt corrigeren om het lichaam in optimale staat te herstellen.

2. De organen groeien terug. De bedden kunnen ledematen en organen vervangen of laten groeien.

3. Nieuwe botgenezing en botgenezing. Voor degenen die een prothese hebben, wordt de prothese in bed verwijderd en opgelost, zodat er een heilzame genezing kan plaatsvinden.

4. Chirurgie. Chirurgie in het ziekenhuisbed geeft direct resultaat. Een honkbalwerper die geopereerd moet worden, kan bijvoorbeeld in een medisch bed liggen en klaar zijn om direct na de behandeling het veld op te gaan. Ze zullen echt klaar zijn om te gaan voordat ze wakker worden en uit bed rollen.

5. Beschadig de B4K/a. Bedden kunnen de door B4 K/a toegebrachte schade ongedaan maken, maar bedden die niet leeg zijn en een natuurlijke wond hebben, hebben hun wond voorrang.

6. Cardiovasculaire patiënten. Bed Med behandelt alle soorten hartziekten.

7. Verslaving. Vriend. Verslaving kan worden genezen. Maar mensen zullen nog steeds moeten uitzoeken waarom ze in de eerste plaats verslaafd zijn.

8. Los chirurgische hulpstukken op. De bedden zullen alle chirurgisch toegevoegde transplantaten oplossen en de schade herstellen, waardoor het lichaam weer gezond wordt voordat de problemen begonnen.

9. Chemotherapie. Het medische bed geneest niet alleen de schade veroorzaakt door chemotherapie, maar herstelt ook de algehele gezondheid van het lichaam door alle abnormale tumoren te verwijderen.

.

10. Allergieën. Allergieën worden geëlimineerd

11. Tandheelkunde. Eventuele gebitsproblemen worden verholpen. En de tand zal regenereren. Ook zullen de tanden indien nodig uitrekken.

12. Overgewicht. Ja, je kunt weer op je ideale gewicht komen.

13. Zicht en gehoor. Ja, uw zicht en gehoor kunnen weer in optimale staat worden gebracht en staar kan ook worden gecorrigeerd.

14. Littekens. De littekens zullen genezen en verdwijnen.

15. Schizofrenie. Mentale problemen kunnen worden overwonnen

16. Autisme. Kinderen met autisme kunnen geholpen worden met een behandeling.

17. Orthopedische instrumenten. Spellingproblemen zoals het instellen van botten en het bewerken van botten komen ook aan de orde.

18. Depressie. De depressie zal geleidelijk afnemen. Uiteindelijk zal een proefpersoon op een positieve manier met trauma moeten omgaan. Er zullen veel mentaal opgeleide counselors zijn, zowel menselijke als niet-menselijke, om iedereen met een depressie te helpen.

19. Verbeteringen. Bed Med kan iemand empathischer, slimmer etc. maken. Er kunnen ook extra talen worden geleerd/gedownload. Het is echter belangrijk om een reden te hebben om de verbeteringen te gebruiken die u wilt downloaden. Er is bijvoorbeeld geen reden om elke taal op de planeet te downloaden als je niet van plan bent ze te gebruiken. En een belangrijk onderdeel van de ervaring op deze planeet is het proces van het leren van de kennis die je nodig hebt.

20. Perfecte gezondheid. De bedden brengen uw lichaam weer in optimale gezondheid.

21. Genees de geest. Wanneer je de geest geneest, genees je het lichaam.

Vitaliteit.

22.  Med Beds brengen mensen terug naar hun optimale gezondheidstoestand. Als je bijvoorbeeld 80 jaar oud bent, heb je de beste gezondheid voor een 80-jarige. Dat betekent niet dat je net zo behendig en fit zult zijn als toen je 30 was. Leeftijdsregressie is mogelijk om je leven te verlengen. Niet iedereen zal worden goedgekeurd voor leeftijdsregressie. Het is niet iets om lichtvaardig mee om te gaan. Het zal worden goedgekeurd voor de juiste doeleinden. 23. Problemen vanaf de geboorte. Bedden kunnen problemen oplossen die zelfs bij de geboorte optreden.

24. DNA. Med Beds zal gedempte genexpressies zoals MTHFR, oestrogeendominantie en methylatie problemen omkeren met DNA-ontgifting en -opruiming.

EXTRA FYSIEKE VERANDERINGEN

1. Haar. U kunt uw haarkleur en haargroei veranderen.

2. Ogen. Je kunt je oogkleur veranderen. Visus- en oogproblemen kunnen ook worden gecorrigeerd.

3. Hoogte. De hoogte kan echter alleen onder extreme omstandigheden veranderen.

4. Geslacht. Bed Med kan het geslacht desgewenst weer terugzetten naar het oorspronkelijke geslacht.

5. Jubileum. Alle herinneringen komen terug als ze worden uitgeschakeld.

6. Tatoeages. Bed Med kan tatoeages verwijderen.

7. Tanden. Tanden kunnen worden rechtgezet en ook worden gereconstrueerd. 8. Roken. Medische bedden kunnen de schade van jarenlang roken ongedaan maken.

9. Kennis. Informatie kan worden gedownload, alle informatie kan naar uw hersenen worden gedownload, inclusief andere talen. Een deel van de menselijke ervaring is echter het verwerven van kennis.

Psychiatrisch trauma

1. Wat is uitgesloten? Mentale en emotionele wonden zullen onherstelbaar zijn. Technologie kan herinneringen uitwissen, maar op een gegeven moment zul je de pijn onder ogen moeten zien.

2. Emotionele problemen: het lijkt erop dat het medische bed alleen het lichaam geneest, en emotionele en spirituele problemen zijn iets dat elke persoon zelf moet oplossen. Het is duidelijk dat het omgaan met die problemen ervoor zorgt dat iemand zijn vibratie verhoogt. Dus misschien zou het hebben van een machine om het te doen menselijke sublimatie moeilijker maken. Misschien richt Med Bed zich daarom op genezing van het lichaam.

BEHANDELINGSSCHEMA

1. Tot drie keer toe. Op dit moment is het enige wat het bed niet kan doen, de leeftijd meer dan drie keer achteruit laten gaan, omdat hersencellen niet groter kunnen zijn dan twee retrogrades.

2. Geloof. Sommige mensen lijken te geloven dat genezing te maken heeft met onze wil en alle ontberingen die dit met zich meebrengt. Ze denken misschien dat ze wonderbaarlijke genezing moeten weerstaan. Iedereen besluit in dit soort dingen te geloven en we moeten hun overtuigingen respecteren.

3. Vrije wil. Iedereen heeft een vrije wil. Voor degenen met negatieve gedachten, ze kunnen de Med Bed-sessie verlaten en de volgende dag terugkomen vanwege hun manier van denken. Sommige mensen genieten van hun moeilijkheden en pijn. Med Beds en het nieuwe land zijn er niet om mensen te veranderen zoals jij dat wilt. Deze technologie is er om de fysieke gezondheid en vitaliteit te ondersteunen. De keuze van elke ziel is om op een bepaalde manier te denken, te voelen en zich te gedragen, zodat die ziel dat specifieke leven kan ervaren, en het is tegen de universele wet in te gaan op die keuze van ervaring.

COMFORTABELE LEEFTIJD

1. Leeftijdsregressie. Het Secret Space-programma heeft de technologie niet geperfectioneerd om de effecten van veroudering op de hersenen aan te pakken. Leeftijdsherstel is een heel ander proces dan genezing. De technologie werkt anders tijdens leeftijdsregressie dan tijdens genezing. Als de leeftijd tegenwoordig meer dan drie keer wordt verlaagd, is de kans op geheugenverlies, littekenweefsel en problemen met zenuwen en motorische vaardigheden groter.

2. Regressiegrens naar leeftijd . U kunt veilig twee keer een leeftijdsregressie uitvoeren. Voor de derde keer beginnen hersencellen af te sterven.

HUISDIEREN

1. Huisdieren. Het bed is ook geschikt voor huisdieren, inclusief alle dieren, honden, katten, paarden en alle levende wezens, alle dieren kunnen profiteren van de Med Bed-technologie.

OPGERICHT

1. Levensstijl. Mensen moeten misschien worden voorgelicht over hoe ze een gezonde levensstijl kunnen behouden, zodat ze niet afhankelijk zijn van technologie. Het is alsof je een behandeling ondergaat en je blijft teruggaan en alle dingen doet die je deed, je resultaten kunnen beginnen te vervagen. En ja, het zal in veel gevallen nodig zijn om betere leefstijlkeuzes te maken.

2. Houdbaarheid. Je kunt er niet voor kiezen om eeuwig te leven. Het kan niet meer dan drie keer achteruitgaan nadat hersencellen beginnen te sterven. Je hebt een zielsoverdracht nodig om door te gaan.

3. 100 jaar +. Juist. Je kunt meer dan 100 jaar leven en gezond zijn. In feite kunnen mensen meer dan 200 jaar leven

4. Frequentie. Frequentie- en energiepatronen hebben toegang tot DNA en hoe het geometrisch is gerangschikt. DNA zelf is een antenne die zijn frequentie/energie ontleent aan de oerbron (veld). Daarom is elke persoon specifiek in hun individuele uitdrukking van afkomst, en zelfs fysieke verschijning is een uitdrukking van hun persoonlijke verschijning. Openstaan voor het ontvangen van zegeningen is VITAAL.

Vraag en antwoord over medische bedden: Vraag en antwoord over medische bedden | Alles wat u moet weten over alles wat u moet weten over medische bedden (video) – American Media Group (amg-news.com)

 

https://amg-news.com/med-beds-full-healing-with-quantum-healing-technologies-video/

https://amg-news.com/new-way-of-healing-med-bed-quantum-anti-gravity-concealed-technologies-replicators-perpetual-fountain-of-youth/

https://amg-news.com/med-beds-high-tech-medical-bed-technology-suppressed-by-deep-state-and-released-by-nesara-gesara-must-see-video/

https://amg-news.com/category/med-beds/https://qfs.vn/2023/01/13/chi-tiet-ke-hoach-giuong-luong-tu-tai-my-med-beds-in-usa/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.