GTB nieuws 6 juli 2023

 

Jul 6, 2023
GTB 956.

NAZI BOY SCHWAB KAN IN WERKELIJKHEID NAAR ZIJN MOER LOPEN.

Wat denkt zo’n over het paard getilde flapdrol wel? Afstammeling van Nazi Duitsland, NAZI-papa, die ook al vele mensen behandelde als slachtvee. Ja dat ga je als zoon ook doen. Vooral als je bezig bent het 4 Nazi Reich te creëren.

Denk je nu werkelijk, dat wij ons als slaven gaan gedragen omdat jij dat wil? Loop toch naar de pomp, man, met je slissende glibber stem en het onvolwassen kinderlijke Frans en Engels.
Volgens mij ben je niet goed wijs. Ik ben er van overtuigd dat jij leidt aan hoogmoedswaanzin, net zo als Rutte, Kaag, Hoekstra, Jetten en anderen.

De dagen zijn geteld. De dag dat jullie gearresteerd worden komt elke dag dichterbij. Troepen bewegingen in Swiss, troepen bewegingen in de Ukraine, de Filippijnen en in de USA.
In de Filipijnen zijn alle Banken 5 dagen dicht. Een blow in het gezicht van de Wereldbank, die nu erg krap komt te zitten.

Berichten, die aanduiden dat de toneelspeler Biden is verwijderd
nemen hand overhand toe!

Harris zou het al hebben overgenomen…steeds meer waarheid komt naar buiten, steeds meer klokkenluiders.
Rockenfeller schijnt al in 1984, de financiele leiding te hebben ovegenomen van China. Dat staat nu zwaar onder druk, daar er geen leningen meer te verkrijgen zijn.

Zorg dat U wat cash in huis hebt en haal zoveel mogelijk van de bank. U kunt het later altijd weer terugstorten.
Een extra zak rijst kan ook geen kwaad.

Je weet niet wat er nog komt. Als in Nederland 10 of 14 dagen de stroom uitvalt kunt U dat aan bijv, met cashgeld, met eten, ( want supermarkets sluiten), met een niet functionerende ijskast, met een volle tank benzine of diesel.

Kunt U dat aan met uw medicijnen, met het toilet, met Oma en Opa etc. etc.
Denk even erover na…..U heeft nu de tijd!

Is het niet nodig, welnu des te beter en die reserve gaat wel op .

Ons bent zuinig…..

GTB.

Een gedachte over “GTB nieuws 6 juli 2023”
  1. Is er dan echt geen sterke beweging bezig in nederland die op tijd kan kom af maken met de nederlandse mafia politiek van rutte. Het gaat echt erg de verkeerde kant op met nederland. Ik vind het verbijsterend erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.