GTB nieuws 7 juli 2023

Jul. 7, 2023
GTB 957.

OUDE MEUK IN EEN NIEUW JASJE, DOORBRAAK KOMT ERAAN.

JA, VOOR DEGENEN DIE NET AAN HET WAKKER WORDEN ZIJN HET VOLGENDE;
Het is inderdaad waar dat Trump de verkiezingen overweldigend heeft gewonnen in 2020. Zijn overwinning was zo groot, dat hij in alle staten overweldigend won. Een nooit vertoonde overwinning.

Maar deze verkiezingen werden hem handig afgepakt door de democraten. Dat Trump won was geen verbazing, want de Biden club deed geen enkele moeite om verkiezing rally’s te organiseren. En als zij dat al deden, dan waren er meer persmensen dan toehoorders, terwijl bij Trump steeds 40.000, – 80.000 mensen kwamen.

De democraten waren meesters in belazerderij. Zij hadden de grootste verkiezing fraude machines en organisaties van de hele wereld. Ik heb daar uitgebreid over geschreven. Daar de Biden club van democraten Satanisch van aard was moesten zij dat ook de wereld vertellen en dat deed Biden ook.

Officieel gaf hij die fraude kwaliteit, welke volgens hem de grootste en de beste van de wereld was voor de massa Media in een toespraak toe. Ook vertelde , een andere keer , dat hij geen campagne wilde voeren, omdat hij toch verkozen zou worden….

Een mysterieuze rare opmerking, die ook uitkwam. Biden wist dat hij zou winnen….!!!!!___ door Fraude
Echter zij wisten niet dat de republikeinen die fraude allang wisten.

Volgens insider Steve Pieczenik een top guy in de spionage groep van de Q forces hadden zij elk vote papier voorzien van een elektronisch Watermerk, zodat zij alle fake stemmen konden weg selecteren. Ook werden overal beelden gemaakt met geheime camera’s van de fraude.

Door het elektronische watermerk wisten zij dezelfde avond van sluiting al, wie er veel of weinig stemmen had.
Omdat het de deepstate betrof hebben zij de diefstal van de verkiezingen bewust doorlaten gaan, zodat zij alle deepstate groepen en medewerkers en sympathisanten konden lokaliseren en daarna afluisteren. Zo konden zij alle deepstate patronen in het geheim van de laatste jaren over de hele wereld bloot leggen.

Zelfs tot aan de Supreme court toe. Voor het hoogste gerechtshof was in het geheim de Brunson zaak beoordeeld en al maanden geleden de verkiezingen genullificeerd. Maar het werd niet bekend gemaakt, Dit omdat die waarheid nog te vroeg was voor het slapende publiek.

Dat gebeurd waarschijnlijk nu, een dezer dagen., door de welles ,nietes discussies, die ontstaan.
Dat houdt in dat het gedaan is met de Democraten en ook omgekochte republikeinen. Ook Biden. Maar Biden, de originele is al twee jaar geleden in Gitmo wegens hoogverraad op gehangen.

Zijn taak werd door een toneelspeler met plastic masker over genomen. Het scenario werd gestuurd en lag vast.
Men moest langzaam maar zeker het onwetende publiek wakker maken, anders zouden die verschrikt de verkeerde beslissingen nemen. Dat proces is nu gaande.

Overal komt nu de echte waarheid naar buiten, gedoseerd weleens waar, maar dat is noodzakelijk. Want anders wordt alles een gebeuren wat men niet kan aannemen of accepteren en dat verhoogd het risico van een grote burgeroorlog, een Chaos , die de deepstate erg welkom is…..en waar zij volledig op aansturen…..!!!!!

GTB.

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.