GTB nieuws 10 juli 2023

Jul. 10, 2023.
GTB 960.

DE FAKE VAL VAN HET KABINET…..!!!!

Deze opzettelijk gecreëerde val van het kabinet door Rutte met zijn VVD is een grote misleider…..alle partijen gaan nu schreeuwen, vol met allerlei initiatieven. Fake initiatieven. Oh oh oh, wat hebben zij toch allerlei goede dingen in hun hoofd en wat zijn hun plannen toch geweldig!!!!!!!

Het is allemaal onzin. Als je de laatste tien, 15 jaar terug kijkt dan zie je wat er aan het gebeuren is.
HET GAAT STEEDS SLECHTER MET U EN MET NEDERLAND.
het zijn diezelfde partijen, die daar de oorzaak van zijn.

Ohohoh, zij zijn zoveel van plan, ohohoh zij weten het zo precies…Niet vast te praten…alles kunnen zij verklaren, behalve hun stemgedrag. Maar daar wordt niet naar gevraagd. Dat hete hangijzer laten zij hangen….

LAAT U ZICH NIET MISLEIDEN. KIJK MAAR IS HOE ZIJ ZICH HEBBEN GEDRAGEN IN DE HOAX CORONA TIJD.

Allemaal, behalve een paar, hebben U enthousiast naar het inentingsschavot geleid. En kijk naar hoe zij voor de meest onzinnige wetten hebben gestemd, die U min of meer dwongen, hetzij door U baan, hetzij door fake specialisten en wetenschappers, de smerige spuit te nemen.

Op een enkeling na werd er totaal niet gewaarschuwd. U maakt mij niet wijs, dat als ik er van overtuigd raakte dat het geheel stonk, zij, met al hun info en geheime info, dat zij niet wisten wat zij deden en wat voor een smerigheid zij aanmoedigden…..
Zij hadden niet voor niets via een geheim code vrijstelling van inenting.

Het is hetzelfde als die smerige Simonis, de bisschop, die voor de TV blunt U in het gezicht loog.;” WIR HABEN ES NICHT GEWUSST”.

Het zijn smerige partijen aan de top. Hun leiders zijn vaak corrupt, en hebben geen morele waarden….

HET IS DUS NU ONZE TAAK, NIET MEER HET ZELFDE KIESSTELSEL TE HANTEREN, MET HUN DOMINION STEMMACHINES EN ANDERE HANDIGE METHODEN OM DE UITSLAG PRECIES NAAR HUN HAND TE ZETTEN.

Want dan zitten wij weer in dezelfde ellende als daarvoor.
En zijn wij weer afhankelijk van wat anderen in het buitenland beslissen.

Ik ben het volledig eens met Peter Baars van DGM. MENS STA OP EN VECHT VOOR UW RECHTEN, anders gaan zij die rechten down de drain., de put in.

Straks heeft U geen eigendom meer, geen rechten meer, geen baan meer, geen zeggenschap meer over uw kinderen, geen grote vakanties meer, alleen aangewezen plekken van ontspanning, in dezelfde overall als iedereen. Uw kinderen behoren toe aan de staat, en U heeft daar niets meer over te zeggen. Hun opvoeding, cq brainwashing , is volledig aan de staat….

DENK DAARAAN….. HET WORDT WERKELIJKHEID ALS U NIETS DOET!!!!!

 

Herinner, dat de Nederlandse gouvernement ook terugtrad in. Het midden van het Covid- bedrog. Mark Rutte lachte en zei ;” Op deze manier hebben wij zelfs meer macht”
En hij had gelijk. Beperkingen en lockdowns volgden.

NU DOEN ZIJ DAT WEER. Op het zelfde moment als de boeren tegen het Gouvernement opstaan, omdat zij hun bedrijven moeten opgeven.

Dus het gouvernement neemt weer ontslag, en kan WEER al hun eisen opleggen aan de boeren, zonder enige verantwoording.
Laat dat eens even tot U doordringen.

HET IS EEN STRATEGIE …..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.