GTB nieuws 11 juli 2023

Jul. 11, 2023
GTB 961.

HE WAS A 33rd DEGREE FREEMASON WORKING FOR THE NEW WORLD ORDER & REPTILIANS — TO BECOME A 33rd DEGREE FREEMASON YOU MUST MARRY A LITTLE BOY FIRST — THE REAL NAZI SATANIC PEDOPHILE PRIME MINISTER RUTTE OF NON-EXISTING NETHERLANDS WAS EXECUTED ON OCTOBER 4, 2020 — CRIMES AGAINST HUMANITY — ADRENOCHROME — PEDOPHILIA — IF U TOUCH OUR INNOCENT CHILDREN IN THE WORLD — NO DEALS — NO MERCY — DEAD PENALTY — HANG THEM ALL — THEY ARE THE VIRUS IN THE WORLD — MILITAIRY THE ONLY WAY

HET BEGINT ER OP TE LIJKEN……DAT ZE ZIJN WEGGESTUURD.

Eerst even een bericht van Benjamin Fulford;
De wekelijkse editie van de wereld analyses door BF. worden verlegd van Maandag naar Donderdag. Dus niet meer dinsdag morgen, maar meer donderdag avond of vrijdag morgen iedere week.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Rutte met zijn kornuiten van het WEF zijn weggestuurd.
Zij blazen de aftocht op een nette, doch wel heel plotselinge rare manier. Eerst het idiote knuppeltje van migratie in het hoenderhok en dan de plotselinge terugtrekking uit de politiek.

Maar ook is bekend dat hij al op 4 Oktober , 2020 opgehangen is, zie de opsomming van de vrijgegeven lijst van Gitmo executies van Benjamin Fulford.)

Veroordeeld door een militair tribunaal in Gitmo wegens misdaden tegen de menselijkheid ( corona Hoax). Daarna vervangen door een kloon of dubbelganger. Bewijzen van verschil in vinger lengte van Rutte zijn geleverd. Het zou mij ook niet verbazen als het een reptiel is geweest.

 

 

De dubbelganger zal waarschijnlijk vervolgd worden en afgevoerd. Ook de WEF puppet Hoekstra wil weg…

Nu nog die andere fervente WEF aanbidders zoals Kaag, zij wordt door stemming weggevaagd en dan die door en door idioot van een Klaver, het meneertje Jetten en ook anderen klimaat idioten gaan verdwijnen.
Het is allemaal zeer handig gedaan en de voorspelling van de White hats, dat de kabinetten in Europa gaan vallen wordt werkelijkheid.

Zij hebben het ultimatum gegeven. Dus nu moet het rustig en begrijpelijk voor het publiek een normale zaak worden. De volgende is Duitsland en dan Macron, het bordeel hoertje.

Want kijkt U achterom, dan was dit ( het dwars liggen van de VVD) eigenlijk een niet passende, rare, overbodige en onnodige zet. Die moest leiden naar de val….. bewust geplant.

Je kunt er van uit gaan, dat zij nu weten dat het gedaan is
Een zachte en poeslieve oplossing, die iedereen makkelijk kan slikken, al is het wel raar…..
maar het is echt een betere manier van manipulatie van het geheel..

Het bestormen van de speciale eenheden van de Q forces in Den Haag zou een heel ander gezicht zijn geweest, waar de slapende meerderheid niet mee weg zou kunnen en wat waarschijnlijk dan Chaos zou hebben veroorzaakt.

Wacht het rustig af, en zie hoe de rest zich probeert in te dekken, voor iets dat komen gaat, en niet te stoppen is ; gerechtigheid voor iedereen, en vernietiging van de duizend jarige Cabal overheersing door de Khazarian Maffia….!!!!

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.