GTB nieuws 12 juli 2023

 

IJul.12, 2023
GTB 962.

KAAG WACHT NIET OP DE VERKIEZINGEN….

Als WEF vrouwtje heeft zij ook van de white Hats opdracht gekregen om op te hoepelen. Dus zij wacht de verwachtte giga nederlaag van D 66 niet af.
D66 wordt hard onderuit gehaald. Daar zit voor Kaag geen winst in. Zij zal alleen topfuncties accepteren en geen prullenbak functies. Dus deze arrogante Kaag zal haar kaarten trekken.

De WEF gaat down de drain, en Kaag wil niet meegetrokken worden.
Het betekend allemaal niet, dat deze drie. weffers hun straf kunnen ontlopen…vergeet dat maar, er is geen ontsnappen mogelijk.

Dan het godsgruwelijke gelieg over de Ukraine. Men schildert een beeld van actieve slagkracht en dat de Russen bijna op de vlucht slaan.

Een grote misleiding…. het is hetzelfde toen de Russen in 1945 voor Berlijn stonden, meldde de nazi pers grote doorbraken en overwinning op de Russen. Ondertussen werden bijna 500.000 Duitse soldaten krijgsgevangenen gemaakt bij Stalingrad.

Men maakt valse filmpjes en interviews. Men laat Zelensky voor gigantische volksmassa’s toespraken houden, om de mensen maar de indruk te geven dat het allemaal snor zit.
Een grote leugen en misleiding.

De NAVO is langzaam aan het wegvallen…. zij kunnen zonder de USA geen vuist maken en USA heeft verklaard geen oorlog met de Russen te willen.

De USA staat op uitvallen. In Texas heeft men de United States Republiek opgericht. Reeds hebben 27 Staten gezegd mee te doen. Ook Canada, Australië hebben zich aangemeld.

Echter Hawaii heeft laten weten, dat zij het koninkrijk terug gevestigd willen hebben, zoals het vroeger was.
U ziet het is grootst aan het bewegen overal . Het belangrijkste is, dat Nederland drie smerige Wef puppets kwijt raakt.

Laten wij in de gaten houwen wat zij verder uitvoeren……!!!!

GTB.

Een gedachte over “GTB nieuws 12 juli 2023”
  1. Lieve mensen,
    Ik ben blij dat jullie mij overal van op de hoogte houden. Toch zit ik ergens mee.
    Begin januari 2021 heb ik bij toeval een jonge man horen, en zien, vertellen over hetgeen nu al jaren bezig is. Hij vertelde wat er de komende jaren ging gebeuren. Helaas was ik zijn naam vergeten, en ook een video in zijn video. Daarin zag je drie bekende Nederlandse misdadigers. Deze figuren werden gedwongen, luidkeels, Building Back Better te brullen. Want elk van deze figuren was, en is, op de een of andere manier afpersbaar. Dit vond plaats op Rothschild Island in Antarctica. Daar is bewoning èn een vliegveld. De volgende dag heb ik nogmaals een uur alles zitten bekijken. Aan het einde van de week ging ik wederom kijken. Ik verwachtte natuurlijk die 3 personen te zien. (Trouwens die personen waren: Rutte, De Jonge, en onze Koning!!!). Maar de koning was verwijderd! Die zou nu definitief verwijderd moeten worden! Evenals zijn echtgenote. Afgelopen weekend heb ik net zo lang gezocht totdat ik uiteindelijk zijn video in het engels vond..Zijn naam is Tim Gielen. Kennen jullie hem? Zo niet, dan kunnen jullie hem vinden via: Great Reset Documentaire – Video. > Educatie. Duur 1 uur. Tim Gielen. Publicatiedatum 2021-03-18. Aangepast met andere beelden. Kennen jullie hem wèl, dan is er nog geen man overboord. Hartelijke groeten van Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.