GTB nieuws 14 juli 2023

 

Jul.14, 2023,
GTB 964.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD ( 10-07-23 )

Rutte kiest het hazenpad. Nadat de Nederlandse Regering eerst Indonesië hebben gedreigd aardbevingen te sturen ( door HAARP.) als zij niet snel met hun mineralen kwamen, heeft Indonesië besloten de export van Mineralen naar Nederland helemaal te stoppen, wat een groot gevaar is voor de Nederlandse Economie.

( GTB; De tweede mogelijkheid is dat de White Hats het ultimatum aan De Ruttenkliek hebben gesteld, ——De derde mogelijkheid is, dat zij door het aftreden hun Machtspositie moeten versterken, opgelegd en afgedwongen door WEF.)

Het WEF van Claus Rockenfellor- Schwab staat op instorten.
Ondanks zijn geslijm in China door De Chinezen de leiding van de Wereld te beloven en hem dan geld te lenen lieten de Chinezen koud.

Daarna ging Schwab naar Japan, doch die wezen hem ook met lege handen de deur, nadat hij de nodige dreigementen had geuit.

De WEF gaat het hard spelen en dreigt met genocide via klimaat wapens en dergelijke. ( GTB; dat zou ook een reden van vertrek van Rutte, Hoekstra en Kaag kunnen zijn, nu de oogschellen er af gaan….).

Het Criminele Netwerk van Octagon, wat geleid wordt door het WEF en de WHO, zitten dringend om geld verlegen, nu ook de USA en meerdere landen hun financiële steun opzeggen.

Een greep naar de macht kan ook komen uit de hoek van de WHO. Zij kunnen een echt dodelijk virus op de markt brengen, een bio wapen, waarmee honderden miljoenen mensen doden en miljarden opsluiten a la Covid.

De reden dat de White Hats nog niet ingrijpen is het volgende.
Als een leeuw ernstig gewond raakt en je gaat hem aanvallen, dan kan hij ernstige verwondingen bij zijn tegenstander veroorzaken…. doe je niets dan sterft hij vanzelf en is het risico veel minder voor de aanvaller.

Maar ja, je kunt hem ook niet te lang laten modderen, want het kan ook de verkeerde kant uitgaan, omdat de leeuw teveel tijd krijgt om volledig te herstellen en dan zijn de rapen gaar.

Het WEF heeft alle landen opgedragen om het cash geld af te schaffen en over te gaan naar Digitaal geld.
Dit proberen al een aantal landen in te voeren. Maar dan hebben zij de totale controle en macht.

( GTB DUS HET IS ZAAK ZOVEEL MOGELIJK MET CASH TE BETALEN, WANT ELKE DIGITALE AFREKENING SPEELT IN HUN VOORDEEL EN IS WEER EEN NAGEL AAN UW SLAAPDOODKIST.
DUS GA IN GODSNAAM WEER CASH GEBRUIKEN, JE MAG JE NIET AAN DEZE STRIJDT ONTTREKKEN, IN DUITSLAND BETAALD NU 70% VAN DE BEVOLKING IN CASH.
DIE ZIJN AL WAKKER GEWORDEN. NU WIJ NOG…….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.