GTB nieuws 15 juli 2023

 

Jul .15, 2023
GTB. 965.

HET BEGINT ER GOED UIT TE ZIEN…..

ALS IK HET GOED BEGREPEN HEB, dan vertrekken de boeven. Zelfs de minister van Landbouw( ook verantwoordelijk voor boeren beleid) vertrekt….
En wij zien de belachelijke puber Jetten een gooi doen naar de partij van de Arbeid. Jetten de grootste klimaat leugenaar, die probeert om ons voor gek te verslijten met de gelogen klimaat gegevens en statistieken. Het is bij de wilde knorhanen af.

Hoe zo’n arrogant knulletje zich probeert op te werpen en naar voren te dringen. En Klaver wordt lid van de pvda, die chromelijk gefaald heeft als politieke oppositie. Wij zijn de schofterige manier waarop hij probeert in opdracht van Het WEF 23 Miljard aan de mensen te ontfutselen. terwijl het Nederlandse volk tot op het bot al uitgemergeld is.

Deze onfatsoenlijke clowns, die zelfs de voedselbanken recht praten en de gas diefstal in Groningen veroorzaakten, en 2000 kinderen stalen van gezinnen, die bezig waren hun hoofd boven water te houden, deze criminelen zijn eigenlijk het doodschoppen niet waard met hun gladde gespleten tongen…

Maar goed, het gaat de goede kant op en het ziet er ook naar uit, dat zij, omdat zij door de militairen al erg in de gaten gehouden worden de verkiezingen niet zo eenvoudig meer naar hun hand kunnen zetten.

Dus dat zou hun kans ernstig verzwakken.
Want denk erom, er komt nu een hoop SHIT naar buiten rollen.

Op het grotere wereld gebeuren beginnen zich ook de scheuren te vertonen.
Zylinsky wordt nu door het slijk gehaald. Het is bekend geworden, dat voor zijn aantreden 41 miljoen dollar op zij offshore rekeningen werd gestort.

Verder is bekend geworden dat hij een villa in Miami ( prijs 43 miljoen) in Israël een verblijf van 8 miljoen, In de Toscane, Italië een Villa van 4 miljoen. In London een appartement van 3,8 miljoen.

De rottende Ukraine hulp, koopt hem om om de Ukraine ten gronde te richten en zoveel mogelijk doden te veroorzaken.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.