GTB nieuws 16 juli 2023

 

Jul.16, 2023
GTB 966.

DE WAANZIN VAN DE WERKELIJKHEID…..!!!!!

Wat hebben wij tot nu toe gezien, gehoord en beleefd, alleen al in ons land….?
Als je eens rustig achterom kijkt dan zie je de Waanzin van het regeringsbeleid. Eerst zie je openlijk Rutte een WEF tasje dragen.

Nu is WEF een Rockenfellor privé criminele organisatie die wil dat de wereld terug gebracht wordt naar 500.000.000 mensen, die amper nog weten dat zij leven en die geregeerd gaan worden en elk half jaar ingeënt worden door een clubje steenrijke miljardairs, die hun geld niet eerlijk hebben verdiend maar die hebben gestolen en geroofd, gemarteld en gemoord.!!

En DAAR LOOPT ONZE PREMIER MET EEN TASJE ROND, OM VOOR DIE CLUB RECLAME TE MAKEN. Hij, die verder open en bloot de bevelen opvolgt van, niet het Nederlandse Volk, maar van dat smerige misdadigers clubje .Dus Rutte is een uitgesproken vieze smeerlap. Ik kan daar verder niets positief van maken.
En niemand doet wat. Niemand schopt die man onder zijn pedofiele ballen.

Apathisch kijkt de oppositie toe, de eerste en tweede kamer, die ook bijna volledig “gesponseerd” worden door het zelfde misdadigers clubje WEF.. De meesten mensen aan de top van de regering hebben een seksuele afwijking, waar de honden geen brood van lusten. Dat is op zich niet erg, daar worden zij mee geboren.

Maar het erge is dat zij daarmee afgeperst worden en dus in de klauwen zitten van die WEF groep., die al 70 jaar iedereen omkoopt, die hen voor de voeten loopt. Waanzin.

En het Nederlandse Volk slaapt…maar is dat wel zo?????
Worden wij niet dom en in bedwang gehouden door psychedelische wapens. Wapens die U constant rustig houden; zo van “windt je niet op, blijf rustig en kalm, alles komt goed, maak je niet druk. Je kunt er toch niets aan doen. ”Deze wapens zijn er al meer dan 30 jaar. En waarom zouden zij die niet gebruiken….?….zij hebben ze liggen…..En het helpt hen enorm….

Ook ziet de hele wereld, dat de volken besproeid worden met giffen, Men is in het kader van het vernietigen van de mens de hele Atmosfeer aan het vergiftigen. En ondanks klokkenluiders, ondanks lab onderzoeken en de smerige resultaten gebeurd er niets.

Geen grote protesten etc…. waanzinnig. Dat is toch niet normaal. Dat is grote Waanzin.
Wij doen net of dat niet gebeurd. Dat alle mensen langzaam ziek gemaakt worden, wil men dat niet eens geloven. Bijna allemaal lopen zij de doctoren plat en zitten onder de medicijnen.

HET IS DE GROOTSTE WAANZIN VAN DEZE EEUW.

Men blijft apathisch zitten en verroerd zich niet.
Mijn vraag aan U is, “vindt U dit normaal of vindt U dit waanzin..?
De plotselinge leegloop, van de WEF leiders in de Nederlandse Regering is ook idioot, maar ook een nog nooit vertoonde werkelijkheid….

HET ROEPT ZEER VELE VRAGEN OP….

Het is een volledig waanzinnig gebeuren en niet normaal….

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.