GTB nieuws 17 juli 2023

 

Jul 17, 2023
GTB 967.

ER IS GEEN WERELDOORLOG 3….. ER IS EEN STILLE OORLOG OVER DE HELE WERELD.!!!!!

En alles gaat in he geniep, onder de grond in tunnels, met aardbevingen, met laser stralen, elektronische wapens en psychedelische wapens, met bedrog, met stil verraad, misleiding, leugens en belazerderij.

De mensheid is zich aan het bevrijden van een duizendjarig slaven bestaan. Zij zijn daar in de jaren zestig uiterst voorzichtig mee begonnen. voorzichtig, stukje bij beetje, onder de grond en in de ruimte. Wij zij in een super gemeen onderdrukkend systeem geboren.

 

WIJ WETEN NIET BETER, OMDAT DE WERELD DIE WIJ KENNEN ALLEEN OP DEZE MANIER HEEFT GEDRAAID. EEN UITERST GERAFFINEERD GELDSYSTEEM, STEUNEND OP AFPERSING, BLACKMAIL, CORRUPTIE EN VERREGAANDE OMKOPING.

Daarom neem ik het de gewone dagjes mens niet kwalijk, dat hij zich heeft laten inenten, keer op keer. Het ging immers in goed vertrouwen, in een logisch vertrouwen, omdat wij niet geleerd hebben te wantrouwen en te twijfelen aan de handelswijze van diegenen, die ons leiden.

Wij moeten ons ook realiseren, dat de meesten aan de top seksuele afwijkingen hebben en daardoor hevig in de klem zijn geraakt.
Zij hebben geen keus. Als je gefilmd bent in een orgie, terwijl je getrouwd bent, en dan daarna gedwongen wordt martelingen van kinderen bij te wonen , en dan gedwongen wordt zelf kinderen te martelen en daarna te doden, wat allemaal weer gefilmd wordt, dan zit je klem. De uitweg is er niet meer. Dus je blijft meedoen of zelfmoord plegen. Dat is de keuze….

Ja, zo zwaar is dat, daarom drukt men door en doet men aan de top alsof alles ok is. Zij hebben geen keus, die is hen bewust ontnomen. Daarom nemen zij allerlei rare idiote en onlogische maatregelen, omdat die aan hen opgelegd worden. Daarom zien wij overal homo’s en vrouwen met piemels, pedofielen, travestieten in de hogere regionen. Die zij afpersbaar. HET IS EEN ZIELIG ZOOITJE.

Als men je selecteert en je doet niet mee, dat wordt je verwijderd door een ongeluk, ziekte of mentale storing.

MAAR DAT BETEKEND ECHTER NIET DAT WIJ DAT MOETEN DULDEN…..
NEEN, WIJ MOETEN DEZE MENSEN, DIE HUN ZIEL AAN DE DUIVEL HEBBEN VERKOCHT VOOR ROEM EN FINANCIELE VRIJHEID, VOOR MACHT EN WELLUST, UITROEIEN.

Het is geen echte mens meer met gevoel, zij zijn ijskoud, gevoelloos. Psychopaten….

MEN HEEFT GEEN MOGELIJKHEID IDIOTE MAATREGELEN TE WIJZIGEN. ONGEHOORZAAMHEID, WORDT DIRECT AFGESTRAFT.

Daarom moet U het niet meer op zijn beloop laten, Weet U iets, ontdekt U iets, negeer dat niet, maar pak de koe bij de horens, alleen zo kunnen wij gezamenlijk deze smerige viezerikken en moordenaars overwinnen…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.