GTB nieuws 19 juli 2023

 

Jul. 19, 2023
GTB 969.

WAANZINNIG GEDRAG VAN D66 en KNULLETJE KLAVER.

DE LEIDING VAN DEZE PARTIJEN ZIJN ECHT VAN DE POT GERUKT. Wie had dat nu kunnen denken. De PvdA was vroeger een sterke Arbeiders partij die vocht voor de rechten, democratische rechten, van de arbeiders.
Deze partij is verworden tot een zielige WEF jaknikker tegen de meest geslepen WEF VVD allertijden.

D66 was vroeger een echte vechter voor democratische rechten. Maar ook deze partij werd ondergraven door Het WEF.
Een referendum, waar ze keer op keer voor vochten, werd op schimmige zondagmiddag omgedraaid. Vanaf dat moment waren zij tegen een referendum. Dus een 180:graden Switch.

Laat het stem recht van de arbeider ( wij noemen die tegenwoordig medewerker,) volledig naar de klootte lopen.
Beide partijen zijn volledig tegen de rechten van de mens.

Hun stem gedrag is praktisch gelijk.
Het toppunt van het nu samen gaan van beide partijen is de onlangs uitgebrachte verklaring dat het wel eens zo zou kunnen zijn dat de toekomst voor de individuele medewerker wel minder rooskleurig er uit kan zien, maar daartegenover staat dat de gemeenschap er misschien wel op vooruit gaat.

Dat is dus een gezamenlijke politiek echter volledig tegen het individu, maar zogenaamd gunstig voor de de gemeenschap.
Dat is wat mij doet herinneren aan de rode vlaggen, de gedwongen massa bijeenkomsten, de gezamenlijke slaven gezangen zowel in China als in de vroegere Sovjet Unie.

Die grote bek van klaver braakt het uit. Volledig onder controle van Nazi Schwab. Beter is dat wij geen eigedom weer hebben. Het stinkt naar MAO, STALIN, EN DE COMMINISTISCHE DICTATUUR.
EN DAT, LIEVE MENSEN WORDT DOOR DEZE ACHTERBAKSE CULTUURVERNIETIGERS GEPROPAGEERD.
STAAND OP EEN HEUVEL EN KIJKEND NAAR DE VERTE MET EEN RODE VLAG IN DE HAND. Nu nog een strijdlied en wat hekken met “ARBEID MACHT FREI”

Jullie zij de grote misleiders van een zeer tolerant volk en jullie moeten verwijderd worden…

GTB.

 

Wie is GTB?

GTB 650./970

IETS VAN WAARDE OVER GTB.

GTB is 82 jaar, en verblijft per jaar voor de helft in Europa en de helft tussen de Amerika’s.
Hij luisterde al met 14 jaar ademloos elke middag naar de radio berichten van GBJ Hilterman, die “De toestand in de wereld” besprak, na het middag nieuws. Hij was altijd verslaafd aan nieuws en dat is hij nog steeds.

Als 17 jarige beklom hij al de Havelekar en bezocht met een brommer Insbruck, Munchen, Frankfurt, Basel. Met 18 jaar liftte hij naar Parijs, Brussel, Rome, de Riviera en Bern en bezocht de catacomben van het Vaticaan. Waar hij de immense rijkdommen van de RK Kerk kon zien en er kotsmisselijk van werd.

Zijn diensttijd bracht hij door in Suriname, nam deel aan vaarpatrouilles en looppatrouilles in de jungle, tot aan de Braziliaanse grens toe.

Hij sprak 5 talen en bezocht tot nu toe 46 landen. Werkte na zijn diensttijd als directie assistent 1,5 jaar in Duitsland, waar hij als practicant bij 5 bedrijven van hulpje tot in de directiekamer de fabriek processen bestudeerde.

Voor die tijd was hij werkzaam als chef bordenwasser in een restaurant in Stockholm voor een maand of 3.
Verder werd hij chef technische dienst  bij een internationale machine handel. En maakte tien jaar lang reizen achter het ijzeren gordiijn en leerde verschillende dictaturen kennen. En bezocht praktisch alle machinebouw fabrieken, vooral in de DDR en had ontelbare vergaderingen met directies van deze bedrijven, tot en met ministers toe en ambassadeurs.

Toen hij 37 jaar was vertrok hij naar Midden Amerika om als hoofd administrateur bij de grootste garage van het Caraïbisch gebied in dienst te treden. Jaren later werd hij manager van een aantal financiële offshore bedrijven en gooide met 55 jaar de handdoek in de ring.

Hij bezocht de USA tientallen keren en reisde tot de boomgrens in Canada.
Verder ook midden en zuid amerika.
Sinds een jaar of dertig is hij een vrij mens en volgt de politiek intensief., waarbij hij pendelt tussen Europa en Amerika.

De laatste 5 jaar concentreert hij zich ca. 8 uur per dag op de politieke ontwikkeling van verschillende landen op het internet en bekijkt de proces vorming en analyseert.

De Q groep ontdekte hij vanaf het moment dat deze zich bloot gaven via het internet in november 2017. Hij was een ufoloog en gaf voor privé groepen lezingen. Hij haalt zijn informatie uit diverse internationale bronnen en analyseert en combineert de berichtgeving.

Hij adviseert eenieder zelf onderzoek te doen naar de echte waarheid, teneinde deze waarheid zelf te ontdekken en daardoor zich een mening te vormen….

Zelf onderzoek is de beste manier…. de tools heeft men U via het internet aangereikt, alleen U moet het zelf doen en de tijd daarvoor hebben of vrij maken.

Hij was ook amateur astronoom en bezocht diverse observatoria in een aantal landen. hij had een sterrenkijker( Meade 12,5 duim spiegel met automatische correctie en equatoriale opstelling. Met een twee meter lange buis, op het dak van het tuinhuisje gemonteerd. Hij heeft 5 Ufo’s waargenomen in drie verschillende landen.

Hij is nog steeds gezond en hoopt dat voorlopig ook te blijven.
Liet zich absoluut niet inenten en zijn hele familie niet…

..
Wilt U zijn berichten volgen en met een gezonde korrel zout lezen dan nodigt hij U uit tot volger op Telegram

https://t.me/Gerrit_Brendel

 

(Voor de mensen die geen telegram hebben, zal ik zijn berichten ook blijven delen.. )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.