GTB nieuws 22 juli 2023

Jul. 22, 2023
GTB 972

HET IS NU TOCH ALLEMAAL ZEER DUIDELIJK.!!!

Het springt je toch in het gezicht. De duidelijkheid van de acties in de de Ukraine. De ongelofelijke hoeveelheid geld wat daar na toe is gegaan.

De Ukraine was voor het Westen de graanschuur van Europa, verder niet. Geen interesse geen nieuws, geen opwinding, GEEN POLITIEK.

Waarom geeft de Biden club meer dan 100 miljard aan de Ukraine.
Welnu als je daar stiekem onder de grond , kilometers diep een hele militaire NATO basis hebt, als onderdeel van strategische spionage, en als je daar 32 geheime militaire bio labs hebt waar etnische biowapens worden ontwikkeld en geproduceerd, dan is het begrijpelijk.

De rest van NATO landen strooien ook met geld, ook zij dumpen oude militaire meuk van 30,40 of 50 jaar OUD naar de Ukraine. Daardoor dwingen zij de belasting betalers in eigen land, om hun arsenalen weer aan te vullen met nieuwe modernere equipment.

Het is allemaal deel van een opgezet geheim plan om de ex Russische satellietlanden een voor een in te lijven bij de NATO.
Dit volledig tegen de afspraken, die de NAVO gemaakt heeft met de Sovjet Unie om deze ex Russische satelliet landen neutraal als bufferzone te laten.

Dus daarmee hebben zij de Russen belazerd. Nou nou, zij hebben dat nu ook officieel toegegeven. Realiseert U zich, dat uw leiders U volledig hebben belazerd met hun geheime plannen. De Smeerlappen, dat is de Deepstate met NATO, met EU, met het IMF, het WEF en de Wereldbank.

Alles gericht op de uiteindelijke overwinning op Rusland, zodat zij zich kunnen volvreten aan de oneindige voorraden mineralen, die daar in de bodem zitten.

Daarom zijn zij allen zo bezorgd om de Ukraine, daarom staan zij allemaal achter een toneelspeler, waarvan de originele opgepikt is geworden in een homo bar, waar hij met zijn penis de piano
bespeelde.

Daar heb je weer zo’ n afpersbare pedofiel….zij zijn het bijna allemaal.

Het uur der waarheid is echter nu aangebroken.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.