Hield ze ooit van mij?

De laatste tijd vraag ik mij af of mijn moeder ooit wel van mij gehouden heeft als haar dochter zijnde..  Was ze blij dat ik haar dochter was.. en de vraag waarom ze zwarte magie gebruikte en andere nare spreuken tegen haar eigen dochter? Hoe kon je dat als moeder zijnde doen op je eigen dochter.. Ik weet ook dat een tante van mij dit ook gedaan heeft..  De laatste maanden krijg ik zoveel antwoorden van boven en ja dat maakt mij ook wel behoorlijk boos, vanwege dat dat wel veel met je doet..

Mijn moeder vertelde zoveel mensen hoe slecht ik zou zijn, en vertelde ze leugens over mij wat ik zou hebben.. Hoe kan je zo slecht over je eigen dochter gaan praten..

Laatst sprak ik iemand die mijn moeder ook kent en waarbij mijn moeder haar ook allerlei dingen over mij vertelde toen ik nog klein was en die persoon het altijd al vreemd vond dat mijn moeder zo slecht over haar eigen kind kon praten.. De verhalen die ze vertelde zou een ander nooit doen over hun eigen kind..

Familie

Ik krijg met de dag steeds meer antwoorden van boven en vele familie leden wisten jarenlang al wie ik was, vanaf kleins af aan al, en daarom gebruikte ze allerlei spreuken en zelfs wilden ze mij dood hebben.. Hoe ziek je eigen kind  dood wensen en daarvoor spreuken gebruiken… Zodat ik niet kon achter halen wie ik zou zijn.. Ze hadden gehoopt dat ik nooit zou weten wie ik zou zijn.

Hadden nooit verwacht dat ik het leven wat ik moest meemaken aan ellende dat ik dat zou overleven.  Met de antwoorden die ik nu allemaal ontvang weet ik ook dat ze nooit van mij hielden en lieten ook nooit de liefde zien die ik nodig had.. Ze hebben mij echt laten barsten, wanneer ik ze het hardste nodig had

Ik weet dat mijn familie mij op social media allemaal in de gaten houden met wat ik allemaal aan het doen ben, en hoe mijn dagen eruit zien.. vanwege mijn hele leven hoe die is vernield en dat ze nooit hadden gedacht dat ik zou ontwaken met wie ik was.. Ook communiceren ze veel met elkaar over wat ik allemaal post op social media.. Het is echt bizar hoe mijn familie blijkt te zijn en dat ik via God al die antwoorden krijg..

Ze zien hoe ik nu de verandering in mij zelf zie en dat ik mijn leven op orde heb..  Ik heb al het contact met hun verbroken en vele van de familie heb ik al in geen jaren meer gezien.. Heb mij helemaal los kunnen maken afgelopen maanden van de hele familie.. en ik voel mij hierdoor echt veel beter en met de dag steeds sterker en sterker worden.

spreuken

Wetende dat ze nog steeds allerlei dingen proberen met spreuken en zelfs mensen inhuren om mijn leven te laten beëindigen. Hoe ziek moet je dan wel niet zijn dat je dit je eigen kind aan wilt doen.

Hierdoor moet ik elke dag flink opletten of de kust wel veilig is om mijn huis te verlaten en ook overal waar ik heen ga moet ik goed de boel in de gaten houden dat ik veilig ben.. Deze situatie is best pittig en het ergst is dat ik mijn familie nooit wat heb aangedaan, en hun juist de personen zijn die mij wat aan willen doen..

Ik weet dat god en mijn engelen mij overal waar ik naar toe ga beschermt ben, maar ik kijk altijd ook wel goed uit en let goed op

Sterk en beschermd

Ik voel me sterk en beschermt. Ze hebben me jarenlang onderschat met deze massa en dachten dat ik net als hun was. Alle onrecht waar ik in mijn leven ook me te maken kreeg, pakte ik aan en nu wetende wat mijn moeder heeft gedaan met frauderen met veel geld vanwege ze zelfs mijn vadersdood heeft laten verklaren toen hij nergens te bekennen was volgens haar en hij in IJsland jarenlang heeft gewoond en hij terug kwam en hij zich wilde inschrijven en hij op papier dood was verklaard en daarvoor veel geld heeft ontvangen (om hoeveel geld het gaat weet ik niet, maar dat het veel geweest moet zijn)

Verandering

Ik weet dat de mensen in mijn buurt die allemaal denken dat ik de slechte persoon ben dat ze hun inzien gaan veranderen en dat ik totaal geen slecht persoon ben.. Als klein meisje was ik al het mikpunt van de familie, wat kan je als klein meisje van 3/4 jaar oud mis gedaan hebben, waardoor je hele leven in het gezin een hel was.. De waarheid zal nu snel aan het licht komen..

Ik was niet het probleem, de mensen om mij heen die dit gecreëerd hebben waren het probleem en mijn naam zal worden gerechtvaardigd, waardoor mijn geloofwaardigheid erkent gaat worden.

De slechte reputatie wat gecreëerd werd door andere waardoor  ik door veel mensen niet geaccepteerd ben, of wouden met mij werken en ook geen vrienden met mij wilde zijn zal veranderd gaan worden. Zelfs relaties werden mij afgenomen door mijn familie..

Alles komt aan het licht

Zo was er een dag dat mijn ex door mijn broertje werd geslagen met een bierpul in zijn gezicht  en openlag.. Hierdoor kreeg mijn broertje toen een taakstraf en mijn moeder vond dat toen zielig voor heb.. Jarenlang vond ik dat ook erg vreemd dat mijn moeder dat zielig vond dat hij een taakstraf kreeg. Ze nam hem zelfs een weekendje mee naar London.. Nu wetende dat mijn moeder opdracht gaf om dat te doen, zodat mijn relatie ook onderbroken werd, want alles, maar ook alles moest bij mij vernield worden..

Ze werkte allemaal samen, waarom deed mijn broertje dit voor haar? Hij wou haar niet teleurstellen? Wat voor reden zit hier achter?

Dat gewoon een heel gezin, 1 kind kan vernielen en dat ze allemaal samen werken..

Mijn zus en broertje waren ook altijd geliefd door onze moeder, en het was duidelijk dat ik overal het mikpunt moest zijn..

bestempeld

Ik werd altijd bestempeld als de gek en de persoon met altijd problemen.. en dat gaat nu snel veranderen.

Op dit moment zijn de personen nog steeds bezig met zwarte magie op mij en nog mensen inhuren ook,  maar het zal niet meer werken..

Ik ben blij dat ik mij helemaal los heb gemaakt van mijn moeders haar kant van de familie en vooral mijn eigen moeder waardoor ze mij niks meer kunnen aandoen, want alle magie en spreuken die ze nog steeds op mij afvuren, werkt niet meer..  (karma is real)

Ze denken nu vanwege hun nu veel ellende meemaken dat ik die persoon ben die dat aan het doen is bij ze…  Dat hebben ze totaal aan hun zelf te danken want de magie wat ze op mij aan het doen zijn, werkt niet meer bij mij, maar gaat rechtsomkeer terug naar de afzender..

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.