GTB nieuws 24 juli 2023

Jul.24, 2023
GTB 968.

TIMMERMANS, DE LEUGENACHTIGE KLIMAAT GOEROE.

Een maatje van de klimaat leugenaar Klaver. De twee hebben elkaar gevonden. Ook Jetten is een echte klimaat viezerik.
Een dodelijk gevaar voor Nederlandse Staat en bevolking.

Timmermans is een stiekeme WEF aanhanger eerste klas en een leidinggevende figuur van de Deepstate. Dus die wordt op zijn plaats gezet aan het hoofd van de PvdA en D66. Beide partijen worden ongetwijfeld gesponserd door het WEF en de Bill Gates Foundation.

Die conclusie kun je trekken door het “anti- Nederlandse Volk” stemgedrag van beide Flapdrol partijen in de laatste tien jaar en langer.

Het is de grootste Klimaatleugen ooit. Zij liegen alles bij elkaar. Een onderzoek van wereld formaat heeft uitgewezen dat wij gemiddeld 1 Graad warmer zijn het afgelopen jaar dan het koudste jaar van de laatste 10.000 jaar. Op gemiddelde basis bekeken.

Verder heeft men ook vastgesteld dat men tegenwoordig de stand van de metingen nu op de bodem doen, in plaats van op de standaard hoogte van 2 meter boven de grond. Van zelfsprekend is het dus op de grond warmer. Dan is men ook tegelijkertijd aan het rotzooien met de cijfers en statistieken.

Zij melden bijvoorbeeld hogere temperaturen, daar zij de tijds eenheden gemiddeld uitzoeken en vergelijken. Het is zeer verschillend of je het temperatuur verschil van de laatste 5 jaar ,of 20 jaar , 100 jaar of 200 jaar vergelijkt. Daarmee misleiden zij het volk.

Als je het begin van de klimaat gekte bekijkt, komt dat plotseling van de USA klimaat Goeroe Al Gore, die van het bedrijfsleven 100 miljoen dollar ontving om deze hoax op te starten.
Timmermans begon gelijk te schreeuwen dat het mis was met het klimaat, terwijl hij er geen kaas van heeft gegeten
Het vervelende is dat de hele MSM meezingt in het gedoe.

Het is in principe vergelijkbaar met de Corona hoax, ook allemaal dezelfde schreeuwers die meedoen…..
Men verteld halve waarheden en hele leugens.

De 500 branden in Canada zijn allemaal dezelfde dag begonnen, en dat kan dus niet. Sateliet beelden hebben de grootte van de rookpluimen vergeleken .dus de conclusie is dus niet het klimaat , maar de branden zijn via satelieten aangestoken met laser beams, waar ook opnamen van zijn. Dus men is het gewone volk, dat zijn wij, weer gigantisch aan het belazeren.

Als wij deze knapen moeten geloven, dan was het ijs al op Nordpool 10 jaar weg, dan zouden eilanden volledig weggespoeld en al een meter onderwater staan, dan zou de helft van Nederland al natte voeten hebben, dan zouden monsterstormen steden wegvagen. etc.etc.

Ik bekijk en ervaar de laatste 50 jaar de stand van de open zee en kan geen verhoging vaststellen. Dus het is allemaal onzin.
Maar de wetten liggen klaar om U weer deskundig geld afhandig te maken, want daar gaat het om.

DAT IS HET DOEL WAAR ZIJ NAAR STREVEN EN NIETS ANDERS.
DIE CLUB HOUDT NIET VAN DE NATUUR, WANT ZIJN PROBEREN DE STIKSTOF TE VERMINDEREN EN DE ATMOSFER TE VEZIEKEN MET DODELIJKE GIFFEN VIA DE CHENTRAILS….. WAT LUL JE DAN OVER DE NATUUR….
SMEERLAPPEN DIE JULLIE ZIJN…!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.