GTB nieuws 26 juli 2023

 

Jul.26, 2023
GTB 969.

SAG MIR WHO DIE BLOEMEN SIND…!! WO SIND DIE GEBLIEBEN…????

Verteld U mij nu eens, waar zijn de benefits, van al die zogenaamde “klimaat maatregelen”… ?
Al die jaren, dat men sinds het optreden van Al Gore, dat men bezig is geweest met die “ Milieu Maatregelen”, :waar hebben die toe geleid…? Denk eens na.. Waar is onze benefit…?

Ja, ja, Men heeft wel een hoop economische vooruitgang naar zijn moer geholpen, maar er is niets wat mij ter ore is gekomen, dat het milieu verbeterd is….
Ja, hier en daar zijn er wel kikker tunnels onder wegen gekomen, voor een eenzame kikker die een maatje zocht om te paren en die niet zomaar de weg wilde oversteken….

Welnu, er zijn sinds die tijd over hele wereld wetten geschapen die klimaatbelasting maatregelen inhielden voor het volk en waar men weer een handvat had om de bevolkingen verder uit te zuigen.
En maar de “milieu passie” prediken!

Ondertussen stak men overal in alle landen de fik erin. Overal braken er tegelijkertijd bos branden uit, aangestoken door laserstralen…..

Overal kwamen de boeren in het nauw, want er moesten voedsel tekorten ontstaan en steden uitgebreid…. meer stenen, minder boeren en dus ook minder natuur. Waar is de passie gebleven…..?

De hele dag zend men natuur films uit, die de indruk geven dat men erg bezig is met het behoud van de natuur.
Waar zijn de verboden uitbreid zones gebleven van de steden.

Allemaal weggevaagd door de vreselijke smerige natuur freaken in de top.

Ik hoor al dertig jaar de vreselijkste verhalen hoe slecht het gaat met de Braziliaanse oerwouden, maar nog steeds heeft de wereld geen effectief verbod opgelegd op te stoppen met de ontbossing. Zij willen het gewoon niet. Nog zijn zij nog steeds aan het klooien met het opruimen van de 8 meter dikke drijvende plastic laag in de Stille Oceaan, zo groot als Europa, waar zij bijna geen geld voor beschikbaar stellen. Alleen een visuele Aalmoes.

Nog steeds staan zij de industrie toe, driedubbele onnodige product verpakkingen te produceren, en schelden zij de burgers verrot omdat die zo erg vervuilen. De Smeerlappen.
Nog steeds steken zij, zoals bijv. Klaver en Timmermans de loftrompet over hoe ernstig zij bezig zijn zich al dertig te bezinnen op het aanpakken van het vervuiling probleem.

Smerige leugenaars en Farizeeërs.
Ondertussen betalen wij en sponseren wij de industrieën, en betalen wij aan de Staat gigantische Milieu belastingen.

Hoe zij het verzinnen is mij een raadsel. En waarom niemand hen een haarbreed in de weglegt is mij nog een groter raadsel…

Bouw heel Nederland tot en met “der Kohlenpot”, vol met de grote nieuwe steden, liefst een grote stad, maar denk erom, wel een plantje op het dak voor de mussen, duiven hoeft niet, die schijten toch maar de boel helemaal vol.

Als deze goeroes straks door anderen hielenlikkers een standbeeld krijgen in de burger maatschappij met uitgestrekte armen, als milieu Jezus, ja, dan komen toch die duiven en schijten zij hun koppen vol. daarom applaudisseer ik de duiven al, voor hun euvele moed en inzicht…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.