GTB nieuws 29 juli 2023

 

Jul, 29
GTB 973

WETENSCHAPPELIJK BEWIJS GELEVERD….
NEDERLAND WORDT MET DE VERKIEZINGEN GEMANIPULEERD !!!!!
Het Wetenschappelijk bewijs is geleverd.!

OOK IN DE USA….

Een Amerikaanse wetenschapper, scientist en physicist dr. C. Frank, PH.D…Heeft per toeval ontdekt een paar maanden geleden, hoe wij belazerd worden over de hele wereld.

Laten wij even de normale malversaties, die op grote schaal op de werkvloer tijdens de verkiezingen hebben plaats gevonden in de USA en waar nu ca 50.000 mensen een affidavit voor hebben getekend, even vergeten.

( een affidavit is een vrijwillig onder ede opgestelde officiële verklaring, waarin de participant schriftelijk verhaal doet over een onrechtmatige daad, die hij heeft waargenomen, een door de wet verboden actie. – indien het blijkt dat dit een valse verklaring is, dan staat daar een gevangenis straf op van max. Tien jaar.) dus men steekt zijn nek uit….!!!

Afgezien daarvan heeft de wetenschapper dr. C. Frank bij toeval een algoritme gevonden in de verkiezing computers, waarmee men van buitenaf de hele uitkomst van de verkiezingen op een geraffineerde wijze naar wens kan bepalen.

EEN WETENSCHAPPELIJK ONWEERLEGBAAR BEWIJS !!!!!!!!!

( algoritme = een stel van regels, opgesteld om een bepaald doel te bereiken…. grof genomen)
Mr. Mike Lindell, een Amerikaanse miljardair, die badlakens en kussens verkoopt over de hele wereld, een particulier dus, heeft een video gemaakt waarin de wetenschapper Frank expliciet verteld hoe hij er achter kwam en waarom dit de zaak nog eens zwaar op de kop zet qua de zogenaamde uitslag van de Amerikaanse verkiezingen.

Het is het ultieme wetenschappelijk bewijs, dat de verkiezingen in de USA door het buitenland is gemanipuleerd geworden al voor een onbekend aantal jaren….
Je kunt er dus donderop opzeggen, dat dat in alle landen is gebeurd, waar dat nodig is geweest. OOK IN NEDERLAND…!!!!

Het volgen van de hele video is erg belangrijk, zodat U een inzicht krijgt hoe de wereld wordt gemanipuleerd. Wij kiezen niets.!

Anderen ( de Cabal, de NWO, bepaald wie wij mogen of moeten kiezen)
En niet alleen de verkiezingen….
Als je die video ziet van JANET OSSEBAARD OVER DE VAL OF THE CABAL, PART 11. Dan zie je ook dat wij op ander gebied worden (of ZIJN GEWORDEN ) bedonderd en belazerd…..door voedsel manipulatie, door gezondheidszorg manipulatie , door het Gouvernement, door de banken, door samenwerkende Industrieën

Het heeft te maken met een wakker worden proces over de hele wereld.
Laten wij God, Allah, Jehova, De Grote Geest en anderen op de blote knieën danken, dat corona is gekomen, het ultieme belazeren door de geheime bestuurders. Het is hun brug te ver.

Dit had tien jaar later moeten plaats vinden , nl. In 2030.
Zij werden echter gedwongen dit eerder te doen vanwege de grillige onberekenbare Trump ( uitverkoren door Q weerstandsgroep ), die als een duveltje uit een doosje ons gegeven is om ons wakker te maken.

Godszijdank…..de resurrecties, de opstanding, en…..

Gefeliciteerd.! (Dit is een herhaling van 2 April, 2021).

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.