GTB nieuws 28 juli 2023

 

Jul. 28, 2023
GTB. 970.

UIT DE ANNALEN B.F ; VREDE IN DE UKRAINE .DE OORLOG IS VOORBIJ…!!!

De Engelse geheime dienst MI 6 heeft met de Russische geheime dienst FSB de vrede gesloten over de Ukraine.
Details worden in Augustus nog uitgewerkt, maar de grote lijnen staan vast.
Rusland krijgt de hele zwarte zeekust met de Russische gebieden terug. Polen neemt na verloop van tijd bezit van het noordelijke westen der Ukraine.

De stad Odessa wordt een vrijhandelszone in een de militaire zone.
In Duitsland wordt een NATO contingent van 300.000 man gestationeerd, groot genoeg om het westen te verdedigen maar te klein om Rusland aan te vallen.

De Russen hebben de onafhankelijkheid van BELARUS afgezekerd. De New York times claimt nog steeds dat de Ukraine de oorlog kan winnen met genoeg westerse wapens. Echter er is vast gesteld dat verschillende wapens van de Russen Superieur zijn aan die van het Westen. En dat zegt een hele hoop. Het militair Industrial Complex is ook tevreden, daar die genoeg orders krijgt om de legers en arsenalen weer op peil te brengen.

Het geheel wordt verder uitgewerkt in een vredesconferentie in Augustus. Het grote tegenoffensief van de Ukraine ( lees NATO offensief) is een grote catastrofe geworden, daar de “Ukrainse soldaten” en zelfs complete leger eenheden zich bij het eerste de beste contact met de Russen zich volledig met equipment en al onder witte vlag overgeven, omdat zij zich niet als kanonnen voer willen laten gebruiken.

Het is de grootste Khazarian Nederlaag allertijden, onder de verantwoordelijkheid van de NATO, die een lame duck is geworden.
Ondertussen is vastgesteld dat er ca. 60.000 Ukrainse kinderen spoorloos verdwenen zijn. Het vermoeden bestaat, dat de Deepstate van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt deze kinderen te roven voor hun pedofielen kliek, voor hun adrenochroom fabrieken, hun organen handel en hun ondergrondse seks slaaf industrie.

Fijn is dat het schandalige kunstmatig opgezette verdien model “.Oorlog in de Ukraine”, wat het leven heeft gekost van ca. 700.000 mensen en een mooi land heeft verwoest, aan een einde is gekomen. God zij dank….!!!!

Wordt vervolgd. GTB. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.