GTB nieuws 30 juli 2023

 

Jul.30, 2023
GTB 974.

HET GEBEURD ALLEMAAL VOOR ONZE OGEN EN WIJ DOEN NIETS…!!!!!

De ene slechte en dictatoriale maatregel na de andere krijgt de Europese bevolking te slikken en wij doen niets. Als verlamde Ducks kijken wij ernaar en wachten erop dat een ander ons gaat redden.

Het enige volk van Europa wat actief is dat zijn de Fransen. Die zien het gevaar hangen en branden de boel plat. Van het Midden Oosten is dat Het Israelische volk. De slaven kettingen worden aan getrokken over de hele wereld, ook in Nederland.

Door het aftreden van die viezerik Rutte, de pedofiel, krijgt hij meer macht. Het was toch duidelijk, dat dit een door hem ( lees het WEF) een opgelegde move was, om de stekker uit zijn eigen kabinet te trekken.

Daar had notabene de oppositie niets mee van doen. Die waren bang dat dit zou gebeuren, want je weet maar nooit of je ooit zo’n goed betaalde baan terugkrijgt. Want de meesten hebben nog nooit gewerkt alleen maar zich omhoog geluld. En een goede prater met een seksuele afwijking geniet op alle fronten natuurlijk de voorkeur.

En het Nederlandse volk blijft maar mopperen en het beleid afkeuren. Zij doen niets en als de boeren opstaan tegen het schandalige beleid, dan gaan wij allemaal langs de weg staan om te kijken hoe het afloopt en daarna zeggen wij tegen elkaar ; zie nou wel, ik heb het je gezegd, protesteren haalt niets uit, maar dan ook helemaal niets uit.

Vroeger ging dat anders, dan haalde men de knuppels uit de schuur, de grepen, de gieken, de vorken op lange stokken en de zeisen en trok men op naar de gouvernementen gebouwen, om het feestvierende, zich zwaar misdadig gedragen gespuis, weg te jagen. En die namen de benen zo gauw zo’n grote groep eraan kwam. Dat moesten zij ook wel, anders zouden zij het niet overleven.

Maar nu worden de volken met geheime elektronische technieken van mindcontrol, rustig gehouden en voelen zij zich happy.
Zij worden straks juigend weer ingeent en lopen dansend en lachend de gaskamers in. Want de populatie moet worden verminderd, tenminste zegt een stelletje leidende kinderverkrachters en pedofielen ons, en daar werken wij graag aan mee, want dat is goed voor het klimaat en het milieu.

Daar is echter nog een hoop. Dat zijn de Q forces, de Space forces en de Russen.. die vormen de echte oppositie, en die kunnen die pedofielen de das omdoen. Hopelijk..

En wederom staan wij weer langs de kant te kijken. Wij zijn nog te belazerd om in verweer te gaan, maar kritisch zijn wij wel. Wat dacht je dan….! Ja ik ben van plan mijn partij te bellen, jazeker misschien wel morgen of zo….

GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.