GTB nieuws 31 juli 2023

 

Jul. 31, 2023
GTB 975.

BENT U ONDERDEEL VAN DE VERKIEZINGS ORGANISATIE….???

Als dat zo is , dan is het tijd om op te staan. Tijd om Uw verantwoording te nemen en te onderzoeken, of het gedeelte waar U aan meedoet er fraude gepleegd kan worden, met de machines, met de tellingen, met de afhandelingen. Want U kijkt in de verkiezing ruif.

Allereerst de stem machines. Het is zaak te controleren of deze deugen. En het zullen zeer fraude gevoelige machines zijn ( Dominion) want de laatste 60 jaar en/of langer is er fraude geweest. En niet zo’n klein beetje ook.!!!!!!
Dus het is zaak geworden deze lekken te dichten.

Als U juridisch onderlegd bent of een leiding gevende functie hebt of aanzien in de goede gemeente hebt, dan is het zaak, deze verantwoordelijkheid te nemen en te exerceren. Door de fraude gevoeligheid te constateren en er voor te zorgen dat deze fraude lekken gedicht worden.

Ook de gewone mens zonder opleiding kan, als hij deel neemt in de organisatie van het verkiezing proces zijn steen bijdragen om aan alle kanten zijn ogen open te doen en alert te zijn.

De stemmachines zijn erg belangrijk. Als dat de Dominion stem machines zijn, dan moeten die perse verwijderd worden, daar diegenen die de zaak verwerken volledig op de hoogte kunnen zijn van de fraude mogelijkheden en hoe die te gebruiken.

Dit is reeds in de USA op allerlei gebieden bewezen.
U zou in uw regio een onderzoek groepje kunnen vormen om deze zaken te controleren en te onderzoeken.

In mijn gedachten ga ik uit van een aantal punten. Worden de stemmen een keer ingevoerd in de machines , niet twee of drie keer of meer. Zijn er valse stembiljetten in omloop. Wat kan er fout gebeuren voordat de stembiljetten U voor de verwerking bereiken.

Wat gebeurd er met het verzamelen en versturen, waar zitten de fouten. Want die fouten zijn er bij de vleet. Want anders kunnen wij niet de laatste 60/ 70 jaar belazerd zijn met de verkiezingen. Dus onderzoek, vorm groepjes, loop alles secuur na.

Het is nog maar de vraag of U het fraude gedoe of een gedeelte daarvan kunt ontdekken.
U heeft de verantwoording. Uw medemens kan niets doen alleen zijn stem geven en er op vertrouwen dat U er alles aan doet om die stem te waarborgen.

Denk er aan gefraudeerd wordt er, dus ga aan de gang…. het is verdomd belangrijk, anders komen er weer pedofielen aan de macht en vrouwen met piemels en mensen met seksuele afwijkingen, die elk voor zich daardoor afgeperst/ geblackmailed kunnen worden….

Denk erom, de tegenpartij is geslepen, is geroutineerd, is slim, ze zijn zo slim dat U niet in de gaten hebt gehad dat U al die tijd belazerd bent geworden. En dat kunt U niet op U laten zitten.

U bent uiteindelijk verantwoordelijk, dat dit gebeurd is.

DUS GA AAN DE SLAG, ER IS IETS GOED TE MAKEN….
SUCCES IN NAAM VAN DE GEMEENSCHAP….!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.