GTB nieuws 1 augustus 2023

Aug. 1, 2023
GTB 976.

JETTEN, KLAVER EN TIMMERMANS, 3 GROTE KLIMAAT KLOODZAKKEN EN LEUGENAARS.

DR. JOHN CLAUSER, NOBELPRIJSWINNAAR 2022 Zegt het volgende over ons “vreselijke klimaat”
Quote ;
“Als je goede wetenschap bedrijft, kom je op politiek incorrect terrein. (gtb; m.a.w dan kom je bij de onwetende politieke dummy’s).

Als je een goede wetenschapper bent, dan volg je de conclusies, van je studie, waar ze ook naar toe leiden….
Ik durf MET OVERTUIGING te zeggen, dat er GEEN ECHTE KLIMAATCRISIS IS” en dat klimaat verandering NIET voor incidenten met extreem weer zorgt. (Gtb ; dat schreeuwen die politieke dummy’s dagelijks van de daken).

Ik ben van mening dat de IPCC ( Intergouvernementele Panel on Climate Change van de VN) -( gtb : de Verenigde Naties, een privé organisatie van Rockenfellor, die persoonlijk de leden kiest),
dat de IPCC een van de GROOTSTE BRONNEN VAN MISINFORMATIE IS…..!!!!”
Unquote…..

Hier zien wij dus de ECHTE waarheid, NIET HET SLAPPE ONWETENSCHAPPELIJK GEKLETS WAT DIE POLITIEKE SNELPRATERS DAGELIJKS SPUIEN EN UITSTROOIEN OVER HET ONWETENDE PUBLIEK.

In plaats van zich eerst op de hoogte te stellen van de werkelijke situatie, voordat zij hun leugenachtige mond open trekken.

Jetten, Klaver en Timmermans, jullie zijn grote leugenaars en misleiders en jullie zijn geslepen domme mensen, die denken dat zij de waarheid kunnen verdraaien en verbergen.

Een volksspreuk is ; “ AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALD HET WEL….!!!!!

Dat is vanuit het volk vastgesteld, en het zou best eens kunnen dat deze wijsheid ontstaan is door contact met politici…..want die mensen zijn niet te vertrouwen en hebben geen persoonlijke eigenwaarde.

Zij kletsen mee met de wind, waar die ook naar toe waait, en wie het meeste meebuigt, die komt het verst.
Leugeachtigen, onbetrouwbare sujetten, die liegen en bedriegen waar je bijstaat. Mensen zonder eer en geweten. Soms is er een enkele goede en intelligente bij en die kunt U zo aanwijzen tussen het zooitje….

Dat zooitje is ook verantwoordelijk voor de moordende anti covid injecties, die zij U, met z’n allen, hebben opgedrongen en nu denken zij, zo stom zijn zij, dat zij de dans kunnen ontspringen.
Welnu. Dat zal niet het geval zijn. Jullie gaan een zware pijp roken…..!!!!

GTB.;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.