GTB nieuws 3 augustus 2023

Aug. 3, 2023
GTB 977.

WIJ WORDEN CONSTANT BEZIG GEHOUDEN.

Sport en spel, kwissen en races, dans en happenings,
Verder de hele tijd reclame, wat je moet kopen, wat je moet koken. Shows en natuur films. Dan gezondheid programma’s die je constant vreet angst geven.

AAN DE ANDERE KANT PROBEERD MEN EEN VRESELIJK ONDERDRUKKINGS PROGRAMMA. ER STIEKUM DOOR HEEN TE JASSEN MET ALLERLEI TRUCJES.
De mensen slapen, eten en genieten en hebben absoluut niet in de gaten, dat deze tv programma’s, DEZE GADGETS ALS PLAY STATIONS, TELEFOON GEBRUIK, puur ontwikkeld zij om U bezig te houden en af te leiden.

Het is een zeer ontwikkeld hoogstaand intelligent programma, die door de honderden jaren ontwikkeld is om de laatste fase van onderdrukking en verslaving van de Mens uit te voeren.

Daartoe gebruikt men niet alleen het voornoemde maar ook Nano technologieën, zogenaamde injecties, psychologische angst programma’s zoals klimaat verandering, stikstof story’s en carbon angsten, ten einde U ook langs die weg klem te zetten.

Terwijl men ook elektronische technieken heeft ontwikkeld om U kalm te houden..
Het is niet raar dat er niets gebeurd vanuit de bevolking.
Zij worden deskundig bezig gehouden door 1 tot en met 5 G, zodat men de grote lijnen van de ondrukking niet zie.
Zoals gezegd zijn wij honderden jaren in een bewust gecreëerde Slaven maatschappij groot gebracht, gedirigeerd en misleid.

.

Het is niet normaal dat U vanaf uw geboorte opgeleid wordt en
Voorbereid wordt om dienst te doen in de fabrieken maatschappij , die door de eeuwen gecreëerd is door 13 illuminatie families. Tenminste zij vinden zich zelf supermensen, herrenvolk. En zij kijken naar ons als scum, gojem, gajes, en insecten, die rond om hen heen krioelen om hen te dienen en te pleasen.

Doch dat is hen nog niet genoeg, de redelijke slavernij moet omgezet worden in een absolute slavernij, met nummering en uitschakeling van mogelijk verzet. Een soort robot maatschappij van menselijk vlees. Gereduceerd tot slechts de benodigde aantallen, om aan hun wensen te voldoen.

Dus educatie vermindering, financiële vermindering, genocide, zorg vermindering, voedsel vermindering, beweging vrijheid beperking en totale aanwezige controle.

En zij , de families doen dat zelfs zo, dat U dat niet in de gaten heeft. Zij maken gebruik van tunnelstelsel diep onder de grond, van HAARP installaties om aardbevingen, vulkaan uitbarstingen en orkanen te laten ontstaan en hun pad te beïnvloeden naar wens. Waarom weten wij daar niets van…..waarom weten wij niets van de echte geschiedenis van de mens.

Waarom worden wij rustig gehouden en afgeleid met volledig gecreëerde godsdienst oorlogen…..

HET WORDT TIJD OM WAKKER TE WORDEN EN OP TE STAAN EN NIET MEER BLINDELINGS DE ORDERS OPTEVOLGEN VAN EEN STEL GEHERSENSPOELDE DIENAREN, DIE AANGESTUURD WORDEN MET HYPNOSE EN M.K ULTRA PROGRAMMA’S. —-MENS BEVRIJDT U VAN LUCIFER…..!!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.