GTB nieuws 5 augustus 2023

Aug. 5, 2023
GTB 977

MENSENKINDEREN, WAAR STAAN WIJ NU…….???

Precies kan ik dat helaas nog niet zeggen. Het sijpelende echte nieuws druppelt maar is erg miniem.
De misleidende pers liegt er op los. Een hele bumps verslaggevers staan via via op de loonlijst van de regering. Dus die schrijven gewoon niets meer, dan U alleen aan de praat te houden. De politici maken U niets wijzer en gasten, die er vandoor gaan, worden individueel behandeld.

Maar de trend is vreselijk raar. Eerst is er rode draad. Meer dan 20 top politici gooien in Nederland de handdoek in de ring. Die zien het “ plotseling” niet meer zitten. Maar er is een gezamelijke reden en dat is de broeiende angst. Angst om opgepakt te worden en ter verantwoording geroepen te worden voor de laatste tien jaar, waaronder de Covid, omdat zij teveel Rutte (dat is WEF , en Kaag, die is bij uitstek WEF, gesteund hebben.

Kaag, Rutte, Hoekstra, Jetten, Klaver en nog een paar van die verraders, zullen straks automatisch de eersten zijn en dan volgt de rest, Dat is bijna driekwart van beide kamers.

Verraders???? Ja, want hoe moet je mensen noemen, die meestal in het geheim stiekem vergaderen, om de strategieën te bespreken van hen, door het particuliere WEF ( Rothschild en Rockenfellor kliek) opgelegde en afgedwongen regels en wetten moeten maken, terwijl zij de keus hebben weg te gaan….

.
Ik kan daar helaas geen andere betiteling aan geven Zij trekken zich van het volk niets aan en denken alleen aan hun eigen hachje. Schandalig schijnheilig gedrag.
Maar dat is allemaal lokaal gedoe.

Dat is niet het wezenlijke. Buiten Nederland gebeuren er ongezien grote battles. Het kan zomaar zijn dat plotseling
de stroom( blackout) uitgeschaked word. Men zal altijd een oorzaak aanwijzen. Maar het is gebleken, dat de space forces ( white Hats) de stroom kunnen uitschakelen in 10 landen tegelijkertijd, dan kunnen zij dat ook voor de hele wereld doen.

Vergeet niet er zullen in het donker van de nacht 34 satanische buildings worden vernietigd. Power structuren van de Cabal.
Om enkelen te noemen ; het Vaticaan, het Witte huis met zijn twee replica’s, Cern in Swiss, Buckingham Palace, Ball Moral -Engeland, De Notre Dame, het Elysee in France, Rockenfellor Center en laatst is het de vraag of Den Haag het Vredespaleis er bij hoort en het torentje in den Haag. de “rots of god” zullen daarbij ingezet worden.

Want ook vooral in Nederland zijn de symbolen en symbolieken van de Cabal te vinden, daar hoef je niet ver voor te zoeken. Elke stad heeft zijn eigen symbolieken van de geheime genootschappen. Rutte is een 33 mason, tenminste dat wordt op het internet beweerd., die Pandora box maak ik niet open.

Het is een kwestie van tijd, morgen, overmorgen volgende week volgende maand. Het duurt niet lang meer. Het hangt in de lucht. Situaties spitsen zich overal toe….in Duitsland, Frankrijk , de USA, Nederland, Zwitserland……..de Ukraine is klaar en in Azië staan ze klaar….

De BRICS zijn ook klaar…. de grote climax is om de hoek…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.