GTB nieuws 6 augustus 2023

Aug.6, 2023
GTB 978. 1/2

ROTHSCHILDS AND ROCKENFELLORS FREE FALL AS BANKS ARE COLLAPSING in USA.

HET CORRUPTE DEEPSTATE REGIEM, VAN R EN R IS AAN HET INEEN STORTEN VOOR UW EIGEN OGEN…!!!!!

Vertwijfelt proberen zij de massieve corruptie te verbloemen door zich terug te trekken op privé banken en HUN afgeblokte operaties.

Maar het gebeuren wordt pijnlijk duidelijk, daar honderden banken in de USA, samen met de grote broker companies, (die GECONTROLEERD worden door Blackrock Rockenfellors) failliet aan het gaan zijn…..!!!!!

NATO EN DE UN STAAN OP DE RAND VAN FAILLISSEMENT.;

Als de mist optrekt, wordt het duidelijk, dat de ineenstorting van de Rothschilds en Rockenfellors ver rijkende consequenties heeft. NATO en de UN hangen aan de rand van de afgrond en staan op het punt failliet te gaan, daar hun financiële levenslijn in groot gevaar is.

Het is schokkend dat zelfs de US Military, de ruggengraat van de NATO, geweigerd heeft hen te helpen met de oorlog in de Ukraine tegen de Russen. Geheime documenten wijzen er op, dat zonder de militaire hulp van de USA, NATO en de UN binnen een maand van de kaart kunnen worden geveegd.

(GTB; Het UN gebouw is al meer dan een maand gesloten).
AFGESLOTEN ACHTER FENSES IS NU DE FEDERAL RESERVE IN DE HOOFDSTAD WASHINGTON.VAN DE U.S,A

Nog nooit vertoonde beelden worden gezien als de Federal Reserve OP SLOT blijft achter dichte afsluiting, terwijl de Hoofdstad zich achter barricades verschuild.

Ondertussen, hebben China, Rusland, India en het Midden Oosten het fiat geldsysteem van de USA verlaten. En ook hebben zij geweigerd olie te leveren aan Amerika voor dat zelfde fiat geld. Het financiële wereldplaatje is aan het veranderen en dat heeft geweldige consequenties.!!!

Deze opmerking komen uit de richting van Charlie Ward, een belangrijke waarnemer op financieel gebied. Hij was betrokken bij de goudtransporten uit de Vaticaanse tunnels.

Zijn dr. voor zijn naam doet hem geen eer aan, daar hij helemaal geen doctoraat heeft. Doch zijn levenservaring doet zijn expertise eer aan. Dus hij heeft een zogenaamde “praktisch doctoraat.”, wat een officiële titel is in Duitsland
Wordt vervolgd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.