GTB nieuws 10 augustus 2023

 

Aug.10, 2023
GTB 980

LATEN WIJ DE GEVAARLIJKE PEDOFIELEN EENS BEKIJKEN OP EEN GROVE MANIER.

Wij zijn er nu wel achter dat de meeste leiders, de meeste politici uit de hogere rangen en de groten uit het bedrijfsleven een seksuele afwijking hebben, die pedofiel van aard is, of aanverwant. Ook vrouwen met een piemel zijn in. Ook in de meeste religies, deugen de leiders niet omdat zij die afwijking hebben en daarom afgeperst zijn, of afgeperst kunnen worden.

Dat is allemaal geen toeval. Als je “normaal” bent krijg je niet de kans om op een hoge plaats te komen, want dan is het moeilijk om je aftepersen. Daarom zijn alle grote leiders seksueel met een afwijking van het normale. Of je nu de paus hebt of Rutte, of je nu Biden bent of Macron of je Merkel heet of Johnson, Schwab of Bill Gates, allemaal zitten zij seksueel “fout”.

Meestal behoren zij tot speciale geheime organisaties die onder een opperbevel staan. Een 33 mason, moet trouwen met een minderjarige…rituelen bij de vleet.
Het is dus helemaal geen wonder, dat men nu aan alle kanten probeerd sex met minderjarigen te bagatelliseren en dat zij proberen de strafbaarheid uit de wet te halen. Zodat, als hun handelen naar buiten komt, zij niet meer vast gezet kunnen worden of veroordeeld omdat het dan wettelijk is toegestaan.

Homofilie zit dicht bij pedofilie. Oftewel een pedofiel blijkt vaak ook homo te zijn.
In California is als eerste staat van de USA pedofilie toegestaan. Dus een dertigjarige mag sex hebben met een jongetje of een meisje van 11. Onzinnig gewoon, daarmee gaan bijna alle pedofielen mee vrij uit. En dat is eigenlijk voor de hele wereld de bedoeling. Dat is een vrijgeleide voor de gehele top van regeringsleiders en top politici. Alleen diegenen, die door de geheime organisaties gedwongen zijn geworden kinderen te martelen en te vermoorden in rituele satanische handelingen, zijn dan alsnog te veroordelen.

Onze president was ook voorstander van seks met jongetjes van twaalf. Daar heeft hij voor gevochten met zijn pedoclub vroeger.

Geen wonder dat hij Demmink heeft beschermd.
Maar wij zijn nog niet van hem af. Zij, de WEF, laten hem niet gaan. Die gaan door totdat het bijltje valt. En dat bijltje is al onderweg. Ook al die mensen die medegewerkt hebben bij het tot stand komen van die pedowet in California vorige week, die zijn de pier. Geloof dat maar.

De Arrestaties wereldwijd zijn al aan de gang. Overal worden nu in alle stilte satanische pedofielen opgepakt door speciale commando eenheden van de Q forces en van de Russische forces. Putin regeld dat. Hij heeft nu ook opdracht gegeven om alle 5G masten in het land te verwijderen of te vernietigen.

Eindelijk wordt men nu in het Oosten wakker. Ik hoop U ook, het wordt tijd…!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.