GTB nieuws 11 augustus 2023

 

Aug.11, 2023
GTB 981

UIT DE ANNALEN VAN B.F. WEKENLIJKSE BERICHTEN.

Deze keer bericht BF over verschillende zeer geheime groepen, die elkaar onderling bestrijden of samenwerken, teneinde de vrede te herstellen en de Khazarian drive om de aarde opnieuw te vernietigen, te voorkomen.
Benjamin Fulford trekt zich de komende weken terug om zijn jaarlijkse Sabbatical in het Canadese oerwoud te beleven. Hij heeft in deze aflevering niets gezegd over de huidige toestand tussen deze verschillende groepen en de stand van zaken wereldwijd van de huidige ontwikkelingen.

Ik zal de vertaling van zijn bericht hierna publiceren. Het is in het Duits gesproken, waarschijnlijk is dit voor velen makkelijker dan in het Engels. Voor mij is het zeer begrijpelijk dat hij deze wildernis opzoekt. Zelf heb ik een reis gemaakt langs deze miljarden dennenbomen en de eenzaamheid, die zij uitstralen.

De dun bestrooide dieren, die daar rondsnuffelen zijn weinig agressief. Beren, elanden, hazen, herten, vossen, wolven en wolvarines zijn de dun bestrooide bewoners van dit inmense gebied, tot diep in Alaska.

BF heeft het over het feit dat de wereld 74.000 jaar geleden onder water kwam door een plotselinge geografische dooi in een grote ijstijd, waar door de oceanen 122 meter stegen en hele landen en kustgebieden plotseling onder water zetten, daarbij de bestaande civilisatie vernietigend. Daardoor hebben alle volkeren het zondvloed gebeuren in hun oude geschiedenis.

De tweede vernietiging is de waarschijnlijke vernietiging door een niets ontziende atoom oorlog, die 26000 geleden plaatsvond en opnieuw de hoogstaande civilisatie van de kaart veegde. Waarschijnlijk ook de reden dat overgebleven mensen de grond in kropen, daar de oppervlakte der aarde niet meer leefbaar was.

Deze twee gebeurtenissen hebben waarschijnlijk de legende van de vernietiging van de civilisatie Lemuria en de civilisatie van Atlantis doen ontstaan.
Verder praat BF over de NASA, wat waarschijnlijk een grote militaire filmset is, die weinig met de echte ruimtevaart te maken heeft.

Ik heb de cape Canaveral ( of cape Kennedy) tweekeer intensief bezocht , ben in alle gebouwen geweest, maar kreeg ook de indruk van een grote filmset, die miljarden dollars voor zichzelf opslurpte in een grote scam. Dat maakt de maanlanding weer onwaarschijnlijk. Daarover later meer.

Ook hier dus alles controversieel. Alles wordt “ IM FRAGE “
gesteld.

Ik wacht ongeduldig op het moment dat de wereld ware wijn ingeschonken wordt, het is broodnodig….
GTB

 

GTB nieuws 11 augustus 2023 update

 

Aug. 11, 2023
GTB 982.

MAAK UW KEUZE, ; ZIJN WIJ WEL OF NIET NAAR DE MAAN GEWEEST…..?????

De filmset van de NASA maakt het onwaarschijnlijk, maar hier zijn enkele feiten, die spreken voor wel op de maan;

1. Ten eerste de hele live tv uitzending, moeilijk om te faken….
2. De verhalen van de Astronauten.
3. Het verhaal van de waargenomen aliens die bij de landing aanwezig waren met hun 7 ruimte schepen en honderden Aliens

4. Het onderweg melden van “ BOEGIES”. ( ufo’s)
5. Het doodsbed verhaal van een generaal, die zijn zoon het geheim vertelde dat zij binnen 1,5 uur naar de maan konden vliegen, dank zij nieuwe geheime aandrijf technieken.

6 Het verhaal van Neil Armstrong, dat hij zei, dat hij naar de maan werd gestuurd op een oude fiets en dat de militairen daar rondreden in ferraries…
7. De verspreking van astronaut Cooper die op een vraag of hij nog een keer naar de maan wilde zei, dat hij liever “nog een keer “ naar Mars wilde als hij de keuze had….?????

8. De uitspraak van Q, die zei, dat de landing heeft plaats gehad.
( daarbij aangetekend, dat Q ook verklaard heeft dat hij in sommige gevallen , waar nodig, bewust onwaarheid heeft verteld.)

 

Dan de argumenten van het NIET op de maan geweest te zijn;

1. De “ filmset “ uitspraak van Benjamin Fulford.
2. De fouten, die men in de film ontdekt heeft met schaduwen.

3. De radiation belt, die om de aarde is, waar niemand door heen kan zonder gedood te worden.
4. De chinezen, die geen sporen gevonden hebben op de zogenaamde landingsplaats.
5. De verhalen rond de Apollo’s, die in het heelal vernietigd zijn.

6. Dan Cooper, die zei tegen een interviewer, dat hij daar liever geen antwoord op gaf. Van wel of geen landing.
7. Dat Armstrong aan de drank raakte omdat hij een spreekverbod kreeg opgelegd. Net als vele andere astronauten.

8. Dan de hardnekkige geruchten, die maar niet weg gaan, dat zij er niet geweest zijn.
9. Dan de huidige zogenaamde quarantaine van de aarde, waar sprake van is. ( daar ook alle Pogingen om met een proefraket naar mars te gaan mislukken.

Dit alles zorgt voor grote onzekerheid en onbehagen. Ook deze waarheid zal blootgelegd worden de komende tijd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.