GTB nieuws 13 augustus 2023

 

Aug. 13, 2023
GTB. 983. 1/2

VERTAALD BERICHT VAN BENJAMIN FULFORD….!!!!

DE ANGSTAANJAGENDE NOODZAKELIJKE GEBEURTENIS….!!!!
De USA Militairen staan klaar om 7 Marine battle groepen, tussen 180 en 350 Oorlogsschepen, vliegdekschepen, kruisers en nucleaire duikboten rond te wereld in 22 tijdzones te sturen.

Meer Mariniers zijn samen met deze operaties naar een aantal landen gestuurd.
Tegelijkertijd tekenen 24 landen in Africa een contract met Rusland en Russische militairen zullen in een geallieerd verband onmiddelijk samenwerken. En deze landen verbreken de banden met de UN en met de grote Noordelijke steunende NATO landen zoals Duitsland, Frankrijk en Noorwegen.

Verschillende neutrale Afrikaanse landen zijn van plan om een Alliance met Rusland te tekenen en meer dan 20 landen beginnen de Russische vlag te tonen. De enige door CIA( NATO) gecontroleerde Afrikaanse militaire landen en de U.S A pack zijn totaal genegeerd geworden.

In dezelfde tijd wordt door Rusland de Wagner groep naar Niger
gezonden, tijdens de open militaire staatsgreep, die het CIA puppet gouvernement wegstuurde, met een US en Franse militaire basis in de buurt observerend in een paniek toestand.
Dit, terwijl Ruslands hulp en invloed groeit in Afrika en Poetin Publiekelijk verklaarde, dat het einde van de Nieuwe Wereld Order is begonnen.

Dit komt allemaal op de rug van de USA. Het departement van Defensie special Forces, Jan Hayes , gaf op nationale tv toe , dat president Trump’s Executive Orders, die wetten creëren tegen verkiezing interventies ( deze E.O ‘s zijn verbonden met militaire protocollen) en deze E.O ‘s verklaren direct, dat Joe Biden de leider is van de failliete U.S. Corporation, die geleid wordt door de Britse Monarchie sinds 1871.

Trump eindigde de U.S. Corporation in 2018 ( en stelde de E.O. ‘s in, die verbonden zijn met de militaire protocollen, verkiezing interventies en bekend making van militaire staatsgrepen etc..)

(NU HEEFT TRUMP DE VIDEO EN HET BERICHT PUBLIEKELIJK HERHAALD, MILITAIRY VERKLARINGEN INCLUSIEF…..)

het publiek vertellend dat dit waar is….!!!!!

NU ZIET U DUS DE ECHTE PLANNEN VAN DE MILITAIRE OPERATIONS , DIE ZICH NU VOORDOEN OP DIT MOMENT…..

DE 2020 verkiezingen waren in feite “militaire operaties” om de DEEP STATE bloot te leggen over de hele wereld….

Wordt vervolgd.

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.