GTB nieuws 14 augustus 2023

 

Aug. 14, 2023
GTB 983. 2/2

VERVOLG
VERTAALD BERICHT VAN BENJAMIN FULFORD…..!!!

NU ZIEN WIJ DUS DE ECHTE PLANNEN VAN DE MILITAIRE OPERATIES ZICH ONTPLOOIEN OP DIT MOMENT;

De 2020 US verkiezingen waren in feite militaire operaties om de Deep State bloot te leggen over de hele wereld.
Deze plannen verbinden de CIA Deepstate instorting en de instorting van Regeringen over hele wereld, die onder controle staan van de CIA , Rockenfellors, Rothschilds, MI 6, en Mossad controle. (GTB ; VANDAAR DE LEEGLOOP, VAN ONZE RUTTE, KAAG, HOEKSTRA En 25 andere leiders….zg om hun gezin te gaan verblijden….”mijn hoela”)

Terwijl de failliete Deep State USA Corporation zijn laatste adem uitblaast, proberen zij over de hele wereld havoc en chaos te veroorzaken, een wereld kernoorlog, of een nieuwe Plandemie.

Maar ik (B.F.) heb U lang geleden verteld….dat de game theorie
Operaties de laatste drie jaar, bezig zijn. De Ukraine is bloot gelegd, Nato is aan het ineen aan het storten, wereld banken storten in,…. Nu treed de eindfase in van de geplande militaire Game Theory Oorlog.

Maar wat echt gaat gebeuren is de wereld arrestatie oorlogen omdat er in meer dan 30 landen militaire staatsgrepen zullen plaats vinden, om hun eigen regeringen omver te werpen.

De Q forces (White Hats militairen) hebben plannen klaar staan om de orde te herstellen binnen 30 dagen van wereld ineenstorting en black outs.

( NU WEET U, WAAROM U.S. GENERAALS EN COMMANDANTEN WISTEN DAT DE UNITED STATES CABAL OP EEN CIVIELE OORLOG AANSTUURDE IN 2024.)

Ik waarschuwde U lang geleden al voor deze gebeurtenissen, die zich zouden ontwikkelen. Dat zal leiden tot een “ BIJNA DOOD GEBEURTENIS (INEENSTORTING, BLACKOUT), dat militaire protocols zal activeren in bijna elk land op aarde. En zal leiden tot Marshal Laws ( staat van beleg) en militaire bezetting., militaire controle. (11.3 ; Arrestatie Oorlogen.)

NOODZAKELIJK BANGMAKINGS GEBEURTENISSEN… DE VOORBEREIDINGEN ZIJN AL AAN DE GANG….

1. De voorbereiding op het wereldoorlog 3 gebeuren ,dat zal leiden tot nucleaire gebeurtenissen.
2. Geheime wereld informatie van militair formaat zal worden vrij gegeven , dat zal leiden tot openbaring van de PANDEMIC.
HET MAKEN VAN EEN VIRUS DOOR DE CIA EN DE CIA, NATO EN UN CREATIE VAN DE UKRAINSE OORLOG.
DEZE BEKENDMAKING ZAL LEIDEN TOT MILITAIRE INTERVENTIE EN ARRESTATIE OORLOGEN TEGEN DE DEEPSTATE IN ALLE GROTE LANDEN, DAAR VERRAAD EN MISDAAD TEGEN DE MENSHEID ZAL WORDEN GEOPENBAARD.

WAT betreft EPSTEIN…….???
EPSTEIN …..ZAL ALLES UITEIDELIJK VERBINDEN MET DE MENSELIJKE WERELD TRAFFICK HANDEL VAN KINDEREN, DE VERBINDING MET GECREEERDE Deep State MILITAIRE STAATSGREPEN EN FAKE KLEUREN REVOLUTIES VAN DE LAATSTE 20 JAAR.

CIA, ROCKENFELLORS, OBAMAS, CLINTONS, ROTHSCHILDS,
WERELD ELITEN EN DEEP STATE MILITAIRE OPERATIONS ZULLEN WORDEN BLOOT GELEGD…..!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.