De mensheid heeft mij jarenlang verkeerd ingeschat

 

Toen ik nog een klein meisje was, denk jaar of 3

Vanaf kleins af aan ben ik door de mensheid verkeerd ingeschat, en dat is de schuld van mijn eigen moeder, die mij jarenlang heeft vernederd en spreuken op mij heeft gedaan, zoals zwarte magie, stagnatiespreuken ect en zelfs dood wensen. Ook vertelde mijn moeder aan mensen dat ik niet goed was.. Als ik kinderen zou hebben zou ik zulke dingen nooit zeggen over mijn eigen kinderen en zou ik ze alle liefde geven die ze nodig hebben, zodat ze een goeie toekomst zullen krijgen..

Jarenlang hebben die spreuken helaas gewerkt en hierdoor zag de mensheid niet in wie ik daadwerkelijk ben. Vele mensen dachten dat ik de slechterik was, en als mensen mij echt zagen hoe ik was, zien ze een heel rustig persoontje en totaal niet de persoon waarvan mensen zullen denken dat ik een slecht persoon zou zijn.

Nu werken al die spreuken niet meer sinds ik ontwaakt ben met wie ik daadwerkelijk ben en voel ik mij met de dag sterker worden.

De mensheid vooral in mijn omgeving zien mij hier als de gek/slechterik die nooit iets zou bereiken, maar dat gaat veranderen.. ik ga mijn dromen achterna en zal de mensheid gaan verbazen met hoe ik straks mijn leven zal gaan lijden..

11 augustus 2023

Ik kies het pad die god voor mij heeft gekozen en ik volg hem op waar ik ook naar toe zal gaan.

Levenspad

Niemand anders kan mij namelijk aangeven je moet dat doen, of dat, nee ik kies het pad van god die hij voor mij heeft. Ik weet dat ook vele mensen achter mij moet laten, maar ik kies voor een hele mooie levenspad die ik ga volgen..

Al mijn dromen zal ik waarmaken.. en ook zal ik mijn boek gaan schrijven over hoe mijn hele leven is geweest, want nu mij alles duidelijk is hoe alles daadwerkelijk is verlopen kan ik er nu een betere boek over gaan schrijven.

Mijn naam zal gezuiverd worden en mensen zullen zien dat ik in het licht sta en dat ik veel vertrouwen heb in wat ik zal gaan doen in mijn verdere leven.

Door mijn ellendige jeugd en wat ik verder allemaal aan onrecht moest meemaken, wist ik niet wat ik kon en wat ik wilde in mijn leven en nu heb ik dat licht in mij gevonden en weet ik wat ik kan en dat zal ik de mensheid gaan laten zien..

Ik heb mijn leven helemaal in controle en niemand kan mij daarin nog tegen houden.

 

Mijn nieuwe berichten over hoe mijn leventje vergaat kun je lezen nu via mijn vernieuwde website Didi de Vries

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.