GTB nieuws 15 augustus 2023

Aug. 15, 2023
GTB. 984.

HET KIKKER KOKEN IS AL MEER DAN VEERTIG JAAR AAN DE GANG.

Heel langzaam, heel voorzichtig , zijn wij door verschillende regeringen steeds meer in onze beweging vrijheid beperkt geworden. Onder het motto van democratie en de kreet “ het is goed voor U” heeft men het onderwijs systematisch uitgehold.

Veertig jaar geleden , was er geen tekort aan onderwijzers, het aantal lessen op de mulo was 26 vakken. als je alles telde. De ambachtsscholen zorgden voor een gezond werkende maatschappij. Over het algemeen geen tekorten overal.

De sociale zorg was betaalbaar, de verzekeringen dekten de helft meer dan nu. Geen tekorten aan werkkrachten, Italianen, turken, Spanjaarden, allen werkten mee. Geen tekorten aan tandartsen, doktoren, ziekenhuis bedden, bejaarden woningen, hulp organisaties en minder bemoeiingen door de overheid.

De politie was je vriend en er gebeurde bijna nergens iets.
Het was veilig op straat.
Kijk nu waar wij staan. Een onbetrouwbare overheid, die de boel systematisch belazerd met onbetrouwbare covid injecties, een stikstof leugen, een klimaatleugen, een omgekocht rechtssysteem , een ongekende misplaatste belasting druk, waar de belastingschroef al 25 jaar van dolgedraaid is en dergelijke.

De branden worden aangestoken

Kijk naar de wereld. Overal worden landen in brand gestoken, in Canada, Australië, Griekenland, de USA, Hawaii….
De cabal is bezig met zijn laatste streken….

Hard werkende mensen, die met rust gelaten werden door de overheid en niet door hen tot op het bot uitgezogen werden, zoals nu…

Geen brutale agressieve overheid, die democratische protest marsen uit elkaar sloeg met knuppels, en politie troepen, die agressie uitlokten en dan onder het motto van orde handhaving, , de boel in elkaar slaat. Vakkundig opgeleid om het volk te onderdrukken.

Stiekem wetten doordrukken om het volk te knechten.
Een handjevol omgekochte verraders, die steeds meer vuur onder het bevolkingspannetje brachten.

Welnu, dat is nu afgelopen, de verraders kiezen nu een voor een het hazenpad. Zij proberen hun verraderlijke gedrag te ontlopen.
Veertig jaar langzaam de verzorgingsstaat bewust afgebroken in opdracht van een stel particuliere organisaties, zoals het WEF, de Masons en de commissie van 300. En dat, omdat zij omgekocht of afgeperst, geblackmailed werden.

[ Album ] Energy weapons from above are being used to create climate change emergencies. These are false flags. Wake up.
Hun z.g ziel verkochten aan de duivel…..voor wat zogenaamde beroemdheid en duivelse eer.
Hun handelswijze wordt nu blootgelegd. Video’s van het aansteken van de alle massale branden, worden nu overal op het internet verspreid.

Het is gedaan, HET VOLK IS AAN HET ONTWAKEN….
GOD ZIJ DANK.
HET RIJK DER SMEERLAPPEN IS CRUMBLING…….

GTB.

Meer filmpjes en foto’s te vinden op shadow news network

RUMOR: Laser like beam of light striked Maui, Hawaii just before the deadly fires consumed Lahaina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.