GTB nieuws 16 augustus 2023

Aug.16, 2023
GTB 985.

HET ZIJN ALTIJD WEER DE RUSSEN….!!!!! IS DAT ZO ????

Tenminste dat horen wij al sinds 1950. Daar worden wij dus mee gehersenspoeld. Vooral dat gedoe met de Sovjet Unie. De dictatoriale onderdrukkingen etc.

NOU NEEM VAN MIJ MAAR AAN, HET ZIJN DE CABAL, DE ROCKENFELLORS, DE ROTHSCHILDS EN MEER VAN DAT TUIG, DIE STEEDS WEER ANDERE VOLKEN MET ALLERLEI METHODES ONDERDRUKKEN.

Zij gebruiken de Russen als dreiging en dat doen zij vandaag de dag nog steeds.
Dat doen zij onder het motto democratie. Zij zuigen Afrika leeg, zuid Amerika, zij onderdrukken het midden oosten en rotzooien in Azië. dat is het wereld plaatje. Dat is niet het plaatje wat men ons voorhoudt. Want de Russen zijn het…!!!! Die zijn gevaarlijk..!!!

Poetin is juist de persoon die de mensheid wil redden, net als Trump

Rusland is een boerenland, door zijn uitgestrektheid, een arm land en daardoor gedeeltelijk maar ontwikkeld.
Het heeft ongeveer 160 etnische groepen en inheemse volken, de meesten met een eigen cultuur en een eigen taal.
Dat is de reden, dat het moeilijk is om het land te besturen. Dictatoriaal moet het wel haast zijn eigenlijk, anders hou je het geheel niet onder controle. Dan vechten zij elkaar de tent uit, een karaktertrek een mens eigen…

Zij hebben hun eigen mening en zijn dus niet zo gehoorzaam en onderdanig. Het grootste land ter wereld is door zijn uitgestrektheid geen samengeklonterd geheel. Dat is ook de reden dat de slagzin van “ieder voor zich en god voor ons allen” gebruikelijk is.

Daarom, door hun etnische verdeeldheid niet agressief naar buiten toe zoals de USA.
Ik zei het al, veel etnische culturen, die zich zelfstandig hebben ontwikkeld.
Maar daarom was er ook een dictatoriale tsaar, een communistische partij, een Lenin, een Stalin en een Chroesjtsjov.
Zij vormden echt geen bedreiging voor de wereld. De kreet van “het communistische gevaar” is uit de lucht gegrepen en een handige reclame stunt van het Westen..

Tijdens dat hele communistische regiem zijn naar buiten geen uitvallen geweest, geen gebiedsuitbreiding. Niet zoals Napoleon deed, niet zoals Hitler deed, niet zoals Engeland, Nederland, België, Denemarken, Noorwegen, Spanje, Portugal en andere landen deden, door allemaal koloniën te scheppen door, voor hen vreemde volken, te onderdrukken.

Rusland heeft nooit koloniën gehad. Ook werden zij keer op keer aangevallen door China, Japan, Frankrijk, Duitsland, de U.S.A.
Dus Rusland in zijn geheel is niet agressief, maar is veel misbruikt als dreigende partij door andere landen om hun eigen legers uit te breiden ect.
Het is een gastvrij boerenland, tenminste zijn burgers zijn dat en wij moeten ons realiseren dat ons het gehersenspoelde plaatje van boeman absolute onzin is.

EEN DOOR DE CABAL ( want dat zijn de westerse landen) opgelegd hersenspinsel…..handig al die tijd misbruikt.
En dat beginnen de mensen in het westen zich te realiseren.

GTB. ( ps ; ik ben absoluut geen communist)….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.