GTB nieuws 17 augustus 2023

Aug. 17, 2023
GTB 986.

DESASTER ATTACK BY THE DEEPSTATE AT MAUI, HAWAII

HAWAII, one of the fifty States of America.

Het lokale Gouvernement van Hawaii heeft medegedeeld dat zij , als de switch gebeurd van United States Corporation naar de Republiek of Amerika…..zij van plan zijn uit te treden en het oude koninkrijk, wat zij altijd zijn geweest, zullen herstellen.

Dat is niet verwonderlijk, aangezien de corporation USA, nu een stelletje oorlogszuchtige criminelen blijken te zijn geweest voor de laatste 100 jaar, geleid door een paar criminele families zoals Rothschilds, de Rockenfellors , de Morgans, de Kennedys, De Johnsons, Chase and all the bankers…..

Het is een shamefull gebeuren geweest, wat vele landen in het ongeluk heeft gestort.
Wat anders is, dat de kern van de amerikaanse Spaceforces, volgens wel ingelichte bronnen, zich daar onder de grond in tunnels en militaire basissen bevinden.

Basissen van de White hats. Dus je kunt het zien als een aanval, als waarschuwing aan de White hats. De bewijzen dat het eiland, vooral het woongebied, alleen werd vernietigd door DEW en laserwapens . Wat ook uiterst vreemd is, is het feit, dat geen enkel huis van een tiental gevierde filmsterren, en miljardairs, zoals o.a. Oprah en anderen verbrand is.

Het open karakter van het woongebied kan geen volledige verbranding veroorzaken. Duizenden doden wat media stil houdt en vele vermisten wijst op een onzinnig dodental. Waarschijnlijk ontstaan door de dodelijke brand veroorzakende elektronische straling wapens, waarvan opnamen zijn te zien op het belangrijke internet.

Iedereen kan de vlammen ontvluchten bij een normale brand, want het hele gebied brandt niet direct tegelijkertijd, wat hier wel het geval schijnt te zijn geweest.
Ook is het gebleken, dat een file vluchtende auto’s tegen gehouden werd door de politie orders, waardoor velen in hun auto het leven lieten.

Verder is vastgesteld dat zelfs autowielen gesmolten zijn, dit gebeurt niet bij een gewone autobrand. Een auto van mijzelf is gestolen en in brand gezet en volledig uitgebrand, met ontplofte benzine tank, alleen de zittingen, bekleding en banden waren verbrand, doch de auto zelf als carcas is volledig verder geheel gebleven. En niet de ravage die de beelden van Hawaii laten zien…

Dat stinkt like hell, en wijzen op laser en/of DEW straling wapens, waardoor de auto’s compleet met inzittenden verbrandt zijn, of uit elkaar zijn gespat.., vandaar de 1000 vermisten.

Dit gebeuren heeft zeker een staartje. Ik denk, dat er achter de schermen tegenmaatregelen genomen zullen worden, daar de White Hats, dit niet zonder meer zullen accepteren
Het is een schijn aanval met honderden doden en dat gaat hen zeker te ver…

GTB.

— MAUI HAWAII — PROOF OF DIRECT ENERGY WEAPONS WERE USED –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.