GTB nieuws 18 augustus 2023

Aug. 18, 2023
GTB 987. 1/2.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORDWEKENLIJKSE BERICHTEN.

Ben zit momenteel in de wildernis van de uitgestrekte Canadese dennen wouden. Hij heeft een algemeen stuk geschreven over de achtergrond situatie van de Strijd…..der Giganten….
Het is duidelijk geworden dat de blackforces, oftewel de machthebbers (cabal) zien dat hun einde nabij is. Hun onderdrukking systemen qua financiën lopen stuk.

Derhalve zijn zij momenteel in onderhandeling met de White Hats, Q forces en de achter liggende White Dragon Society om een compromis te sluiten, daar zij al duizenden jaren de wereld hebben bestuurd, en zich niet zomaar laten wegsturen of wegvegen….

Een all-out War zou desastreuze gevolgen kunnen hebben voor alle volken en de wereldbol zelf. (GTB ; Vandaar ook dat extra terrestrial societies ons observeren en in de gaten houden, want het is echt niet de eerste keer, dat wij onszelf vernietigd hebben )

Het voorstel van de White Dragon Society is dat het geldsysteem, het geldscheppen weer in handen komt van de mensen en niet bij de banken blijft. Het huidige systeem loopt vast.
Als voorbeeld wordt het volgende genoemd.

Gemiddeld inkomen Amerikaan is 31.000 dollar, niet 72.000 dollar zoals de valse statistieken, opgesteld door de banken aangeven. Een huis kost gemiddeld 430.000 dollar.
De aflossing met een hyphoteek rente van 7,2% kost per jaar zo’n 34.000 dollar.
Daaruit kun je zien dat er geen geld meer is om te leven, laat staan allerlei andere dingen te doen dan alleen maar werken ( slaven maatschappij.)

Men heeft berekend, dat vanaf 1938 tot 1972 de gemiddelde Amerikaan, door inflatie, rente en andere belastingen ca . 2.000.000 dollar per persoon is afgenomen door de banken.

Plan White Dragons Society

Volgens een plan van de White Dragons Society moet dat geld terug gegeven worden aan elke burger in ieder land.
Dat zou een gigantische inflatie golf worden als dit geld cash zou worden uitbetaald. Daarom stellen zij voor het geld te gebruiken voor aflossen van alle persoonlijke krediet schulden van persoon en staat. Dus de schuldenlast verdwijnt in zijn geheel en zonder verdere betaling de mens eigenaar laten worden van al hun bezittingen, auto’s, huizen, landgoederen etc. en door het niet meer hoeven te betalen van belastingen in de toekomst.

Dus het hele huidige geldsysteem moet verdwijnen en een nieuw goud gedekt geldsysteem voor in de plaats gezet worden.
Zonder rente etc. etc.
Dus de macht moet in zijn geheel terug naar het volk.

Het totaal geschatte gestolen vermogen van de laatste 50 jaar ad ca. 450 biljoen moet terug naar de mensen en gebruikt worden om verder sociale eerlijke systemen op te zetten over de hele wereld.
Men denkt aan een soort pardon a la zuid Afrika, waarbij de schuldigen van de huidige bestaande situatie niet gelijk afgemaakt hoeven te worden.

Wordt vervolgd.
GTB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.