GTB nieuws 20 augustus 2023

Aug. 20, 2023.
GTB 987. 2/2

VERVOLG.
UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD 14/08/23

Op wereld niveau, na de tweede wereld oorlog, waarna de Nazi’s
zich terugtrokken op Antarctica en Argentina en zich mengden en infiltreerden in de Amerikaanse bepalende industrie, ontwikkelde men in het “zogenaamde verslagen Duitsland”, een eigen manier om hun eigen economie uit de asjes te verrijzen en op te krikken. Het werd een blatant succes.

(GTB Adenhauer, Ehrhard, en kornuiten zetten een uitgekiend economisch plan op) Iedere Duitser kreeg zijn eigen Volkswagen, eigen betaalbare ziekte verzekering en een Autobanen net, allemaal door geleend goud van de Aziatische koningshuizen.

In tussen bestudeerden de Aziaten de briljante economische ontwikkelingen in Duitsland en begonnen deze zelfs nog te verbeteren en ook toe te passen in hun eigen landen. Dat verklaarde de gigantische toename van de groei van hun economieën, daarbij Europa economisch voorbij strevend.

Maar de Duitsers moesten hun geleende goud terug betalen, waarmee zij hun economie hadden opgebouwd, zonder belasting verhogingen voor hun burgers. Daardoor moesten zij de macht afstaan aan de Aziaten.
Japan en China stelden 5 jaren plannen op ten gunste van hun volkeren, zonder hen financieel te belasten, waardoor dezen profiteerden van de snelle groei van hun economieën.

De stand der dingen is nu zo dat er groepen zijn geweest, die zich gedurende de laatste eeuwen hebben afgesplitst van de aarde en hun ontwikkeling verder hebben voortgezet door verschillende andere planeten te bezetten
De Saga van operations High Jump, de aanval op de zuidpool in 1947 om daar de verblijvende Nazi’s te vernietigen is geen Saga.

.

De Russen hebben deze botsing van Admiral Bird tot in de funesses gefilmd. Het blijkt echter, dat Bird niet te maken heeft gehad met Nazi’s maar met een hoge civilisatie, waar de Nazi’s ook contact mee hadden, en nog steeds hebben.
De huidige onderhandelingen tussen de White Hats en de Cabal, wijzen erop, dat eind dit jaar of begin volgend jaar dezen ten einde lopen.

De huidige dertien Cabal families eisen vrijgeleide met als excuus, dat zij zelf vermoord zouden worden als zij niet met de onderdrukking der volkeren meededen. Ook gaat het excuus zover, dat zij beweren, dat deze onderdrukking van de mensheid reeds duizenden jaren aan de gang is en dat zij dit alleen maar voortgezet hebben.

Daarom denken de White Hats aan een oplossing a la Zuid Afrika met een verzoening, doch er is grote weerstand vooral uit de militaire hoek van de Q en Z forces, gezien de grote aantallen moordpartijen en massa graven, die men is tegengekomen.

Het zou zo kunnen gaan als in Argentina, die de generaals hebben vrij gelaten, maar de volgende Argentijnse generatie heeft hen weer opgezocht en vast gezet….

Laten wij hopen op wijze besluiten. Het staat in ieder geval vast, dat de duizenden jaren onderdrukkers klem vast zitten en geen kant meer uitkunnen…..

(GTB; het einde der onderdrukking is nabij……)

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.