GTB nieuws 22 augustus 2023

 

Aug. 22, 2023
GTB 988.

VERDERE INFO VAN BENJAMIN FULFORD. 18/08/23

Ten einde de zaak af te sluiten moeten wij een stuk of 12 kopstukken uit de samenleving verwijderen.
Om te beginnen met Zelenskyy, zo corrupt als wat, en dubbelganger., want de echte is niet meer.

Gebleken is dat het overgrote deel van de schenkingen weer achter de schermen verdwijnen om een hoop omgekochte figuren te betalen….verder blijkt dat 3/4 van de wapenleveranties niet eens het slachtveld bereiken maar zelfs al verkocht worden voordat zij de Ukraine bereiken, nog afgezien van het feit, dat de vrede al is getekend, maar dat het hier en daar nog gladgestreken moet worden.( GTB; dus onze smerige Rutte is de boel aan het belazeren met zijn straaljager leveranties….).

Verder Musk, Gates, Newson, Trudeau, Yellon, Blinken, Netanyahu, Clinton, Biden, Harris, Soros, Millie en een aantal anderen moeten afgevoerd worden.
Als U beveiliger bent van een van deze mensen, kunt U gerust een citizens arrest maken, u maakt dan geschiedenis.

Er is genoeg bewijs, om al deze mensen genoeg op te bergen….
Met Netanyahu is het afgelopen hij heeft een hersen infarct gehad en zal waarschijnlijk niet meer zelf op het toneel verschijnen, daarmede is de drijvende kracht achter de dictatuur van Israël verdwenen. Maar er wordt gerotzooid met klonen en avatars…

Dat is ook het geval met de anderen, reeds genoemd.
( GTB ; je kunt tegenwoordig niet meer zeggen of het de originele mens is of de vervanger, tenzij zij zich raar gedragen ( hillary – Biden )

Wij weten ook via Gitmo wie al zijn proces heeft gehad en is geëxecuteerd.)

Wel weten wij dat een rijtje bedelaars Azië bezocht hebben om geld voor de Cabal en de Khazarian Maffia te vragen.
Op de rij waren in Azië; Musk, Gates, Blinken, Janet Yellon, en tenslotte de 100 jarige, niet kapot te krijgen Kissinger. De laatste was een vriend van Azië, maar hij was iemand uit het verleden, ook hij ging met lege handen heen.

De inkomsten van de Khazarian Cabal drogen op. Met name de drugshandel, de orgaan handel, de Adrenochrome handel, seks traffic en kinderhandel, alles wordt of is al geblokkeerd.

Dus nu zijn zij aan het onderhandelen geslagen. Maar zij hebben alleen nog bedreigingen en houden door de aangestoken branden de druk er op…..

DE KOMENDE MAANDEN ZAL DE EINDFASE ZIJN….!!!!!!

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.