We zitten in hele spannende tijden

 

Vele mensen zijn echt nog niet goed wakker, met hoe groot het konijnenhol is van de deepstate.

Veel mensen zien wel in van de corona leugens en de spuiten, maar verder kijken ze niet. Ze blijven verder in de leugens geloven van de media en dat vele moordenaars die vast zitten, ook echt de moordenaard zijn.. Vele zitten namelijk onschuldig vast en zijn er ingeluisd door de criminele kabinet/koningshuis en Peter R de Vries..

Ja ook meneer de Vries is namelijk net zo schuldig als de criminele kabinet/media, koningshuis..

Verdiep je maar eens in de moord op Marianne Vaatstra.. De persoon die opdracht heeft gegeven voor de moord op Marianne is namelijk Prins Friso.. Neem de tijd om eens je verder te verdiepen in deze zaken van deze 3 filmpjes hieronder..

 

De klap die voor zoveel mensen straks gaat komen is niet beschrijven.. Wij de goed wakkere mensen die afgelopen jaren zijn ontwaakt zullen de mensen moeten gaan helpen straks als de EBS zal komen op tv.. Iedereen zal verplicht worden om te kijken.. 10 dagen lang..

En er is nog veel en veel meer, maar hier heb ik voor de beginnende mensen die verder aan het ontwaken zijn wat er allemaal gaande is en op mijn blog kun je ook al het 1 en ander lezen over de satanische koningshuizen wereldwijd..

Ook heeft iedereen een geboortetrust wat belasting achterhoudt van de mensheid.. En dat gaat om flinke miljoenen bedragen. Hier zal ik in een andere blog verder over schrijven..

De wereld

De wereld staat op het punt allergrootste ontwaking te ondergaan voor de hele mensheid.. De klap is enorm voor vele, en ik hoop dat de mensheid die klap gaat overleven en dat ze hun boosheid kunnen bedwingen en dat wij de goed wakkeren de mensen kunnen troosten en helpen op allerlei fronten..

Neem eens een kijkje verder op mijn blog en lees eens meerdere artikelen om meer inzicht te kunnen krijgen wat er nou echt gaande is in deze wereld..

Rockefeller

TEKST AAN JOHN D. ROCKEFELLER
′′ We zullen hun leven kort houden en hun verstand zwak terwijl we doen alsof we het tegenovergestelde doen. We zullen onze kennis van wetenschap en technologie op subtiele manieren gebruiken zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en verdovingsmiddelen gebruiken in voedsel en water, net als in de lucht, ze zullen overal onder het gif zitten.
Zware metalen zullen je gek doen worden. We zullen beloven een geneesmiddel te vinden met onze vele fondsen, en toch zullen we ze meer gif geven. Het chemische gif zal worden opgenomen door de huid van idioten die geloven dat bepaalde hygiëne en schoonheidsproducten die door grote acteurs en muzikanten worden gepresenteerd eeuwige jeugd in hun gezicht en lichaam zullen brengen, en door hun dorstige en hongerige mond zullen we hun geest en systemen van interne en reproductieve organen. Maar uw kinderen zullen gehandicapt en misvormd geboren worden en wij zullen deze informatie verbergen.
Gifstoffen zullen verborgen zijn in alles om hen heen, in wat ze drinken, eten, ademen en gebruiken. We moeten vindingrijk zijn om het gif te verspreiden omdat ze ver kunnen zien. We zullen ze leren dat gif goed is, met grappige foto ‘ s en muzikale tonen op televisie. Degenen die naar hen op zoek zijn zullen van groot belang zijn. We zullen ze inschrijven om ons gif te boosten.
Ze zullen zien dat onze producten in films worden gebruikt en ze zullen er aan wennen en nooit weten wat het ware effect is. Wanneer ze bevallen, zullen we gif injecteren in het bloed van hun kinderen en hen ervan overtuigen dat we hen helpen. We zullen eerder beginnen, als hun geest jong is, richten we hun kinderen op wat ze het beste vinden, lieve dingen.
Als je tanden achteruit gaan, vullen we ze met metalen die je geest zullen doden en je van je toekomst beroven. Wanneer hun vermogen om te leren is verminderd, hebben we drugs gemaakt die hen zieker maken en andere ziektes veroorzaken, waarvoor we nog meer drugs zullen creëren.
We zullen ze volgzaam en zwak maken voor ons, door onze kracht. Ze zullen depressief, traag en zwaarlijvig worden en als ze naar ons komen voor hulp, zullen we ze meer gif geven.
We zullen onze aandacht richten op geld en materiële goederen zodat ze nooit in contact komen met je innerlijke zelf. We zullen ze afleiden met ontucht, uiterlijke geneugten en nooit één zijn met de eenheid van iedereen. Hun gedachten zullen van ons zijn en ze zullen doen wat we ze vertellen. Als ze weigeren, zullen we manieren vinden om gedachten veranderende technologie in hun leven te implementeren…
We zullen angst gebruiken als ons wapen. We zullen hun regeringen oprichten en oppositie in hen vestigen. We zullen beide kanten bezitten. We zullen ons doel altijd verbergen, maar we gaan door met ons plan. Zij zullen het werk voor ons doen en wij zullen van hun werk afblijven.
Onze families zullen zich nooit met die van hen vermengen. Ons bloed moet puur zijn (want dat is het ook). We zullen ze elkaar laten vermoorden als ze tegen ons zijn.
We houden je gescheiden van eenheid door middel van dogma en religie. We houden alle aspecten van je leven in de gaten en vertellen je wat je moet denken en hoe. We begeleiden je zachtjes en doen je geloven dat je jezelf leidt.
We zullen de animositeit tussen hen instellen via onze facties. Als er een licht tussen hen schijnt, doven we het uit door middel van spot of dood, wat het beste bij ons past. We zullen ze hun hart laten breken en hun eigen kinderen doden.
We zullen dit bereiken door haat te gebruiken als onze bondgenoot, woede als onze vriend. Haat zal ze volledig verblinden en ze zullen nooit zien dat we in hun conflicten hun leiders zullen zijn.
Ze zullen het druk hebben met elkaar afmaken. Ze zullen in hun eigen bloed baden en hun buren vermoorden, zolang we maar zien dat ze niet tegen ons zijn. We zullen hier veel van profiteren, want ze zien ons niet, omdat ze ons niet kunnen zien. We zullen blijven bloeien met hun oorlogen en hun dood.
We zullen dit herhalen tot we ons einddoel hebben bereikt. We zullen ze blijven leven met angst en woede, we zullen ze beelden en geluiden geven. We zullen alle tools gebruiken die we hebben om dit te bereiken. Het gereedschap wordt verzorgd door je werk. We zullen ze zichzelf en hun buren laten haten.
We zullen altijd de goddelijke waarheid voor je verbergen, dat we allemaal één zijn. Dat je het nooit moet weten! Ze mogen nooit weten dat kleur een illusie is, ze moeten altijd geloven dat ze niet hetzelfde zijn. Drop by drop, kom langs, we gaan vooruit in ons doel. We passen hun land, middelen en rijkdom toe om de controle over hen uit te oefenen.
We zullen ze in de val lokken om wetten te accepteren die hen zullen beroven van wat weinig vrijheid ze hebben. We zullen een monetair systeem opzetten dat ze voor altijd sluit, waardoor ze en hun kinderen in de schulden blijven.
Als we ze samen verbieden, beschuldigen we ze van moord en presenteren we een ander verhaal aan de wereld omdat we alle media zullen bezitten.
We zullen de media gebruiken om de stroom van informatie en uw gevoelens namens ons te beheersen. Als ze tegen ons opkomen, verpletteren we ze als insecten, want ze zijn minder dan dat. Ze zullen er niets aan kunnen doen. ′′
BRON: 1902 boek ′′ De protocollen van de wijzen van Sion ′′

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2023 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.