GTB nieuws 25 augustus 2023

 

Aug.25, 2023
GTB 991.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN (21/08/23)

Rusland weigert vrede te sluiten over de Ukraine met het huidige USA bewind van Biden
Het Westen wil wel, maar de Russen vertrouwen de westerse Leiding niet. Het Westen ( Cabal) is niet van plan om het conflict te beƫindigen zegt Sergey Lavrof ( buitenlandse zaken Rusland), Hun doel is een strategische overwinning te behalen op Rusland.

Bronnen uit de geheime dienst FSB van Rusland en geheime diensten uit Asia dat zij graag de vrede onderhandelen, maar na eeuwen breken van beloften en het negeren van afspraken door het Westen vertrouwen zij het Westen niet meer.

Angela Merkel gaf publiekelijk toe dat zij opzettelijk de Minsk Overeenkomst hebben misbruikt om tijd te winnen om de Ukrainse militaire macht op te bouwen.

Hun plan was Kazakstan te veroveren en het Khazarian Rijk te herstellen en het Russische Rijk te vernietigen.
De Russen weten, dat zij te maken hebben met Religieuze fanatieke vereerders van Satan, die je slechts alleen kan stoppen en zeker niet mee kunt onderhandelen.. Met andere woorden, de enige oplossing die men ziet is een verandering van het Regiem in het Westen.

De niet westerse BRICS leiders, zullen deze week elkaar in persoon ontmoeten voor de eerste keer in 3 jaar om exact datzelfde te bespreken.

De Chinese president Xi Jinping zal naar Johannusburg gaan in Zuid Afrika om de andere leiders te ontmoeten en de internationale situatie te bespreken.

Echter, de echte Agenda gaat over de bevrijding van Afrika en Frankrijk. De BRICS landen realiseren zich dat de uitzuiging moet eindigen en dat er sprake is van diefstal van mineralen door de Khazarian Maffia geleide landen in het Westen, special Frankrijk en dat zal leiden tot een totale ineenstorting van de Khazarian overheersing.( alleen Frankrijk al gaat jaarlijks 500 miljard euro als opbrengst missen uit de onder hun controle staande landen in Afrika.

Dus die zullen deze afsluiting niet accepteren. ( Echter inlichtingen diensten melden, dat indien zij een militaire aanval doen, zij geconfronteerd gaan worden met Russische en Chinese troepen…. geen aantrekkelijk idee)

Dit was al zichtbaar bij de in Rusland gehouden Afrikaans-Russische bijeenkomst, voor de BRICS Vergadering, waarin de Afrikaanse Leiders Rusland bedankten voor de bevrijding van de U.S, Frankrijk en de Engelse onderdrukking door het Russische Volkslied te zingen en vaarwel te zeggen tegen het Westen, aldus Poolse secret services…..

GTB.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.